Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Da to je solidno resenje ... Mada sam cuo a pogotovo Spybot da on sam u sebi ima dosta spywareova koje instalira a onda ih toboze nalazi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je najbolja besplatna zastita koja se moze naci na netu?
Ali da bude u full paketu... tipa Kaspersky Internet Security 7...
Dakle da ima u sebi objedinjen i Anti Virus, Anti Spyware i Firewall.
A odakle da ih skine? Sa meseca?
Jel' se to opet pojavio novi "strucnjak" i "mudrica" ?Pa ajde malo razmisli ako ne mozee da ih skine sto ih nekupi???PAMETNI
pre nego sto se usude da nesto guknu!E Covece postoji monogo besplatnih zastita ali ne downloaduj ih sa neta zivo su sranje
a neki imaju i virus u sebi,to je svae zavera kompanija koje prave antiviruse da ne bi downloadovali antiviruse sa neta nego ih legalno kupovali.......
DarkLord:Pa ajde malo razmisli ako ne mozee da ih skine sto ih nekupi???PAMETNI
@D-Devil992 i DarkLord
Izgleda da su tvoja misljenja toliko usamnjena da si morao da registrujes drugi nik radi samopodrske.
Mislim na ovu temu i na temu o GM-u na "Programiranju".
Sorry svima na off-u, ali ovakve pojave treba iskljuciti iz svih zajednica dok se malo ne dozovu pameti i ne izbroje do 1000pre nego sto se usude da nesto guknu!
Dopunjavam se citatima u slucaju da brisanjem poruka pozelis da povuces svoje "misljenje":
E svašta , stvarno svašta!!a i ja sam samo rekao da tereba da se kupi zato sto free antyvirusi imaju viruse i druga sr....