Besplatna procena vrednosti - stari novac, marke, ordenje

pozdrav.molim vas da mi procenite vrednost koju mogu dobiti za ovaj dukat
franc ios i d g avstriae imperator 19515 ( U ZAGRADI PISE 4 , TO JE VALJDA VREDNOST )
unapred hvala

kci2c1.jpg

30bjwhy.jpg

ajozn4.jpg

Radi se o novkovu cetvorodukatu tezine 13,96 grama. U Beogradu se prodaju za 550-570E. Otkupljivaci ih otkupljuju za 500-520E

Koliko kosta kovanica od 10 dinara Kraljevina Jugoslavija iz 1938. godine? Na slici je mislim Kralj Petar II Karadjordjevic, imam takvih 10-ak u perfektnom stanju bez i jedne ogrbotine ili rdje. Takodje, koliko kosta zlatnik Franca Jozefa 1915. godina, imam ih puno neki su veci neki manji i nijedan nije busen takodje u perfektnom stanju? I koliko kosta kovanica od 1 dinara 1942. juce nadjena u vocnjaku u losem stanju? Pozdrav!

Da li bi mi neko mogao reci kolik vredi i gde bih to mogao prodati : zlatni kovani novac izdat povodom 110 godina Narodne banke Jugoslavije (1994),

Opis Zlatni kovani novac
Nominalna vrednost 150 novih dinara
Finoća Au 900/1000
Masa 7.775 g
Prečnik 22 mm
Maksimalna količina 500.000
Lice golub mira
Sto deset godina Narodne banke
Jugoslavije, 1884 - 1994
Naličje grb SRJ
zgrada NBJ
nominalna vrednost
Savezna Republika Jugoslavija
Tehnika izrade specijalna
Godina kovanja 1994.
Kovnica NBJ - Zavod za izradu novčanica i kovanog novca Beograd
Autor D. Mileusnić
Unapred hvala!

Pozdrav interesuje me vrednost nekih kovanica koje sam nasao u fioci ko zna od kad stoje tu...
za ovu prvu ne znam cija je (ne razumem se u to) pise sledece

12 kreutzer 1795
1 Deutsche mark 1958
10 pfening 1949
50 Groschen 1962
5 kurus 1966

valjda sam dobro prepisao sa novcica...

Takodje imam srebrnjake i za njih me takodje interesuje vrednost...
evo slika...

1 dinar 1915 - Petar I kralj Srbije 2komada
scaled.php

50 para 1925 - Petar I kralj Srbije 2komada

scaled.php

1 dinar 1925 - Aleksandar I kralj Srba, Hrvata i Slovenaca 1 komad

scaled.php

10 dinara 1933 - Kraljevina Jugoslavija

scaled.php

Dobro vece cenjeni skupe nov sam ovde i izvinjavam se ako je na ovu temu vec nesto receno a sigurno jeste na nekoj od 160 stranica :) imam album pun postanskih maraka iz manje vise celog sveta ukljucujuci i neke zemlje koje vise ne postoje uglavnom su iz 60-ih ili 70 ja koliko sam mogao da videim moze li mi neko proceniti to ili barema dati neke priblizne informacije o vrednosti

unapred zahvalan

Back