Besplatna procena vrednosti - stari novac, marke, ordenje

hvala kolega

imam jednu primedbu za ljubu miljkovica
naime, zakljucali ste onu temu o zakopanom blagu na osnovu jednog zakona i jednog prednacrta zakona...

ako je prednacrt, znaci da jos ne postoji ni nacrt, a ni predlog koji bi trebao da se usvoji, pa tek onda posle nekog vremena da pocne da vazi

pa sam slobodan da primetim da primenjujete neke zakone unapred, i pre nego sto su usvojeni.

a sve i da su usvojeni, ne sprovodite ih na pravi nacin
kuckajuci ovde, nebitno o cemu, niko ne krsi ni jedan zakon
to se zove sloboda govora

mislim da se ovde radi o "papiru"... i cena od 90 € je realna ako je u dobrom stanju.

p.s. sta je sa zlatnicima...si nasao falsifikate?

Kao sto sam rekao, neki su pozlaceni...Pogotovo francuzi, austrougari su pravi i ako zeli da ih proda vredi 500, 600 evra svi (naravno autstrougari), ako zeli da ih da na otkup onda mnogo manje, mozda 400 evra...
Francuzi su kovali strasno mnogo falsifikata tako da se bez slike nista ne moze videti, a neki se i bez dodira vide da su samo pozlaceni...

Kao sto sam rekao, neki su pozlaceni...Pogotovo francuzi, austrougari su pravi i ako zeli da ih proda vredi 500, 600 evra svi (naravno autstrougari), ako zeli da ih da na otkup onda mnogo manje, mozda 400 evra...
Francuzi su kovali strasno mnogo falsifikata tako da se bez slike nista ne moze videti, a neki se i bez dodira vide da su samo pozlaceni...

pa reci...koji su pozlaceni!? smesan si kao crtani film. :mrgreen:

p.s. "zaboravio" si mi reci koji od tih francuza vredi 600 evra.

Back