tacna je cena, to je proba, nije redovan primerak, mozda nevredi bas toliko ali je izuyetno retko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako neko moze da mi kaze...nasla sam tri novcica u temeljima kuce koja je zidana nekako posle I svetskog rata...jedan je bronzane boje iz 1760 god i pise na njemu patrona hungaria,drugi je srebrne boje pise:ARCH-AUST-DUX BUR-SI-M-MC br vidi se slabo ali mislim da je 1284 o treci koji je skoro sav izlizan vidi se ovako nesto...R.S.R.I.A^ELL
skenirala sam i lepo se vidi ali ne znam kako da postavim slikujavite se ako neko moze da pomogne,hvala unapred
pa sta znam nisu nesto , ali opet ja ne znam kako mogu ja da postavim sliku pa da mi kazete priblizno....i sta znaci u odlicnom stanju mislim sta to podrazumeva
![]()
pa sta znam nisu nesto , ali opet ja ne znam kako mogu ja da postavim sliku pa da mi kazete priblizno....i sta znaci u odlicnom stanju mislim sta to podrazumeva
![]()
Pozdrav,
Zanima me vrijednost i malo vise informacija za ove 2 novcanice. (Recimo da su u VF++ stanju ili bolje)
2 Kronen Note 15. May 1916 (Kriegs Gefangenenen Lager)
1 Krone Note 15. May 1916 (Kriegs Gefangenenen Lager)
Imam vise kataloga, ali u njima ih nisam pronasao.
Hvala!
Pozdrav,
Zanima me koliko vrede ove novcanice:
![]()
![]()