Besplatna izrada natalne karte na netu!

• Začetnik teme Začetnik teme acivi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pomenula si Zivadinku.Preko asocijacije na ime pogledao sam jos neka imena da vidim da li je njihovo poreklo isto sa onim nasta asociraju kada ih prvi put cujemo.

Imena mogu da se dovedu u vezu sa natalnom kartom,ME SO SA 4.polje itd.. ( dete, ime, individualnost... )

Tvoje name je bilo popularno, postoji i grafikon za Nelu

Nela je žensko ime, koje u Hrvatskoj većinom nalazimo među Hrvatima ...Značenje imena dolazi od talijanskog Nella skraćenica od Antonella, Donatella i dr. V. Antonela i Donatela ili od engleskog Nelly izvedeno od Ellen, Helen, Eleonor. V. Helena i Eleonora. Nela je relativno često ime, među prvih petsto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi oko tisuću ovakih imenjaka.

popularnost, grafikon imena Nella

chart

Rasprostranjenost

Većina osoba koje se zovu Nela žitelji su Zagreba (ukupno preko sto), Splita (preko sto) te Rijeke (pedesetak). S obzirom na broj stanovnika, Nela najčešće je ime među stanovnicima Kaštelir-Labinaca gdje se svaki četristoti stanovnik tako zove.

Bas vas ima ..

http://www.imenik.hr/imenik/g/trazi/1/nela.html

Daj tvoje podatke da ti uradimo natal besplatno.Datum, vreme i mesto rodjenja.

Ime: Danilo

Značenje: hrišćansko nasleđe, teoforno ime. Potiče iz starohebrejskog "dani-el" u značenju "Bog mi je sudija, božji sudac". U narodnoj etimologiji, vremenom su se neka od imena iz njegove skupine vezala za reč "dan" pa su se prema narodnim običajima nadevala detetu rodjenom danju. Od najstarijih vremena do danas popularno je širom hrišćanskog sveta, kako pravoslavnog tako i katoličko protestantskog. Kalendarsko je ime. Od ovog imena izvedena su imena Daka, Dana, Dane, Danela, Daniel, Danijel, Danijela, Danila, Danilka, Danimir, Danko, Danojla i Danojlo.
----------------
hv na predlogu...

aleksandra Sex F
Zrenjanin 0 Serbia 19/02/1983 16:10 - Julian day 2445385.13
Adjust -1.00 ST 2.28 Lat 45.23 Long -20.24

Zodiac in degrees 0.00 Time unknown
Sun Pisces 0.25
Moon Taurus 16.42
Mercury Aquarius 6.43
Venus Pisces 25.59
Mars Pisces 25.51
Jupiter Sagittarius 8.56