Бесмислице које морате да радите

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Имате ли неке бесмислене ритуале?

Навешћу пример - када качим веш, штипаљке којима качим ћеркине и синовљеве ствари морају бити беле. Као да их штитим тиме, свашта.

Пре него што изађем из лифта, насмејем се самој себи у огледало. Мислим да ми то обезбеђује срећан дан. :mrgreen:

Kao mladja sam imala rituale brojanja, no caka je bila da brojim u ograničenom vremenskom periodu: tipa, izbrojati koliko ima prozora na zgradi koju vidim na blic iz autobusa ili kola, dok mi ne nestane iz vidokruga. Kako je to bilo prilično frustrirajuće, postala sam malo "realnija", pa sam si zadavala zadatke brojanja prozora na zgradi koju vidim iz autobusa/kola dok isti stoji na semaforu, pa imam par sekundi više za brojanje :lol:

I dan danas pokatkad mi se omakne neko brojanje, no naravno da isto ne bih priznala ni za živu glavu i time rizikovala svoj racionalni ugled :rumenko:

Навешћу пример - када качим веш, штипаљке којима качим ћеркине и синовљеве ствари морају бити беле. Као да их штитим тиме, свашта.

Пре него што изађем из лифта, насмејем се самој себи у огледало. Мислим да ми то обезбеђује срећан дан. :mrgreen:
iam
..

ja sam izgleda najbolesniji :sad2:
imo sam trip da ne gazim zamišljenu liniju od bandere pored koje prolazim, a koja se nalazi pod 90 stepeni u odnosu na moju putanju
nemogu sročim da budem jasniji ****** ga :/

- - - - - - - - - -

Imala sam kao mala trip.. ako nesto dotaknem jednom rukom, moram i drugom...

ili - ako sam zgazila na liniju na pesackom prelazu, moram da se vratim da zgazim i drugom nogom :aha:

kako li si delovala onom u autu što je čekao na pešačkom da prođu pešaci :mrgreen:

ja sam izgleda najbolesniji :sad2:
imo sam trip da ne gazim zamišljenu liniju od bandere pored koje prolazim, a koja se nalazi pod 90 stepeni u odnosu na moju putanju
nemogu sročim da budem jasniji ****** ga :/

- - - - - - - - - -

kako li si delovala onom u autu što je čekao na pešačkom da prođu pešaci :mrgreen:

Vec te zamisljem ko Mr.Bean-a :hahaha:

Ne znam, samo je sestra prometila... i zezala me zbog toga.
Imale smo 7-8 godina, i tada nismo znale da za to postoji dijagnoza :lol:
Srecom, nestalo je samo od sebe.

Imam neke svoje bube u koje verujem, npr. kad nadjem novcic, eto mi nekih neplaniranih para, kad me svrbi brada-obradovacu se...to mi se svaki put pokazalo kao tacno. Ali ne radim nista povodom toga samo kad se desi, pomislim... :) Da, ne perem kosu utorkom. Stalno su mi govorili-nemoj, bolece te glava, i stvarno me svaki put bolela, pa sam odustala. Posle sam trazila otkud im to, nadjoh kao narodno verovanje, a zasto, ne secam se...
(ima sad tih "znakova", da ne nabrajam, jos od bake, pa mama usvojila, mene nerviralo to njihovo sujevjerje, ali eto, sad i sama "usvojih"...)

Back