Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мастере, табеле нам се прилично разликују. :)
Ја имам 181 а на 171, Ендер33 по мени има 90 а не 91 бод. На питање 2470 одговорио је Нара а не Ендер33.

А на питање нећем да одговорим, покварио биК гледање онима који нису гледали а мисле да га гледају кад стигну да га гледају. :rotf:

Poslednja izmena:
Мастере, табеле нам се прилично разликују. :)
Ја имам 181 а на 171, Ендер33 по мени има 90 а не 91 бод. На питање 2470 одговорио је Нара а не Ендер33.

А на питање нећем да одговорим, покварио биК гледање онима који нису гледали а мисле да га гледају кад стигну да га гледају. :rotf:

Ups!!! Pardoniram!

Sinoć, dok sam pravio tabelu, bio sam u prilično rastrojenom stanju. Sada vidim da tvoju tabelu uopšte nisam ažurirao, odnosno dodao brojeve iz grupe 2451-2500 a tu imaš 10 odgovora.

Ispraviću večeras.

Док сам гледао филм и ја сам мислио да се непрекидно врти, али сада сам на јутуби погледао последњи минут и као да почиње да осцилира, тј. пада. Није сасвим јасно какав је крај.

U filmu je objašnjeno kako treba da se ponaša. Da bi filmadžije to snimile, morli bi radi toga putovati na jedan od polova, pošto čigra (svaka) nastoji da osu rotacije usmjeri paralelno s osom rotacije Zemlje. To je nemoguće zbog uticaja gravitacije pa čigra postaje nestabilna. Poslednji kadar traje dovoljno dugo da se ispolje ti uticaji.
Fizika, pa to ti je.

2505. Ko nosi ovu narukvicu, u kom filmu, i kako se ona skida?

Narukvica.jpg

Poslednja izmena:
Јова Картер (за уље :)) у филму Јоца Картер, баци свој а после узме медаљон неког Терна пошто га прво намами у замку и утепа.
Негледао филм јер чекам добру копију али бата Г је свезналица и одлично претражује сличке. :)

Јова Картер (за уље :)) у филму Јоца Картер, баци свој а после узме медаљон неког Терна пошто га прво намами у замку и утепа.
Негледао филм јер чекам добру копију али бата Г је свезналица и одлично претражује сличке. :)

...:tick: :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back