Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Удружење које није удружење! То ми се баш допада, немамо статут, скупштину, ел гранде президентеа, секретара, благајника, записничара... ма ништа немамо а опет, имамо све!

Nemamo ni statut, a ni blagajnika ,iako sam se ja bezuspesno nametao za blagajnu, nemamo ni kolovodju (a ja necu da bidnem, jer vodjama vazda glava leti sa ramena), zapisnicari smo svi, a sekretara....ma zadnji sekretar je bio za vreme komunista, nema to vise.

Ali imamo nas sajt, imamo nas ezin Vektor gde se eksluzivno objavljuju dosad ne prevedene sf price, koji je citan izvan svih ocekivanja, imamo svoje prikaze filmova (ozbiljno konkurisemo IMDb-u radi humanijeg pristupa filma, barem za srpsko govorno podrucje), a radimo i skeniranje Sirijusa (ja ne, nemam ni Sirijuse, a ni skener). To rade ovi "moji".. :)

A imamo i eksluzivno pravo, sve sa njegovom dozvolom, direktno od jednog savremenog americkog sf pisca, dobitnika skoro svih knjizevnih sf nagrada, da ga prevodimo i na nasem delu net-a (srpskome) prevedemo.

Izabrao je nas, Sf tim. Nezvanicni, bez blagajnika (ne dajuuu mi), sekretara i statusa.

I ovaj kviz je nase maslo...
Uhhh, izlaprdah se ja bas.. :):)

Eto kako se ja zrtvujem da bi kviz nastavio... Jaooo, sad moram pitanje da postavim

1928. Dok je dezurao na brodu stigla mu je poruka i mislio je da je ponovo rec o sali - Uhvatio sam te da spavas! Ali pogresio je, poruka je sadrzala upozorenje.

Ko je poslao poruku i kako se zvao doktor koji je primio poruku?

:):):)

Prepustio bih ti pitanje (radim to povremeno) ali sada imam jedno bas extra....iz jednog mog omiljenog sf filma.
Posto sam sto posto uveren u ispravnost mog (nasih) odgovora, idemo dalje...

1929.

U Loganovom Begu, casovnik koji pokazuje koliko jos vremena zivite je u obliku kristala na vasem dlanu, a koji, u zavisnosti od vasih godina, isijava razne boje.
Nabrojte redosled boja, sa godinama koje oznacuju. Sve sa "end of lastday" :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back