Postoje samo dve osobe jako jako bliske sestra i kuma, kojima pozajmljujem šta god da im treba kad im treba, a mislim da je njima veća muka da traže nego meni da dam, od silnog mog zvocanja tom prilikom..ali eto, ne mogu da im ne dam, a pokazale su se stvarno odgovorno, sve su vratile kad su rekle, u stanju u kom im je i dato, tako da nemam izbora a i 'ebeš ga, mama je uvek govorila bitno da jedna ima to je kao da imate obe..sve što pare mogu da kupe nije ni bitno.
Ali zato ne mogu ni dan danas da prebolim, prijatelju koga poznajem dugo, i koji je uvek odgovorn, na njegovo insistiranje dam neki film nešto jako staro što smo kao deca gledali na projektoru na zidu, snimak na kom smo mi kao klinci, i neki ljudi kojih više nema..i koji smo pri selidbama uvek čuvali da se ne zaturi i ne izgubi, da on pošto radi u klubu to eto prebaci nama na cd ili vhs ne secam se...i nikad mi ne vrati...kad sam trazila reako je nemam pojma, nikada ti to meni nisi ni dala..mrtav hladan..

..jao kako mene to boli nemate pojma, oću da umrem kad god se setim...
Mi se više ne družimo, ne samo zbog toga al od toga je počelo, ali to nije ni bitno...
Mrzim neodgovorne ljude...