Beskonacna recenica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ajd da se tu zaustavilo da mu vidjesmo kraaaaj da kazes bilo ne ponovilo se da se smanjilo bar ko u trade-marka da ga se na oci ne pojavi ko sto se gazdarici na oci ne pojavi po mesec dana pa da ga se zazelis, n ma ne neg ono ko za inat

pa poce da palamudaju i palamudaju i palamudaju bre nikad stati i palamudaju bre DOSTAAAAAAAAAAAAAAAAA bre neg vako cemo mi, hehe, babe kazes, dobro samo molim vas morate imati na umu jednu prostu stvar :roll:

da zamesi deci kolaca pa da ih pozove u goste da se slade i da prespavaju ako treba, ali i da rade bogami nego sta niko se zbog jela samo covekom sebe mogao smatrati mora da se radi bem im ce suma da ostane pusta bre a svinje i to treba namiriti i dedi noge oprati bre gazdaricu zadovoljiti neg sta a tek onda slusaj bre kad ti pricam, e onda lepo sednes da jes kolace i uzivas i :roll:

®:
rekneš sebi grow up, jado jadni

slusaj sfoju baku sta ti veli man se palamudanja bre nije to za svakog neg bre malo u sumu da zadjes, tako jee bre u suuuumuuu da se upoznas s zverima da ih proucavas uocis slicnosti pa da se malo izdiferenciras pa da reknes sebi puuuuuuuuuuuuuuuuuu sto sam ti ja bio nek coek eh da mi nije bake da me kara de bi ja doguro :roll:

little:
al ne budi stroga bako nego reci sta ti radi unuce mladjano? i oli se ženit vec jednom

i vidimo unuce nema vremena da se igra s decom iz kraja pa mi onako interesuje nas cime li se bavi unuce a vala delija je pravi na tebe bako sve si nas melemom mudrosti celivala i kad je moj babo ono osho pa ga ne bi dugo a bake imase prave reci da umiri raju da stane na kraj brizi da osvetli nam put da izgradi put da podigne bramnu i zastiti nas od najezde cudnijeh insekata reci bako sta radi unuce mladjano

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back