... beskonačna priča...

..egzoticnije,konacno prodjose pustinju.Na izlazu poslednja oaza.Egzoticnog voca na pretek.Pitke bistre vode isto.Pticice pevaju,samo ona rugalica zapeva.Malena pticica koja je uvek uz rugalicu,pokusa da cvrkuce.Stadose kod izvora.Jary se naze da zahvati vodu,kad zacuje onaj strasni zvuk automobila.Reli je poceo..Potpuno je zaboravio da je to termin.Gume zaskripase Pticica umesto cvrkuta -ciknu:......

iznenanda padne mrak i devojcica koja je tumarala selom usamljena hvatajuci se za vlazne grane ne bi li nasla put do kuce iznenada zastane
u mrklom mraku stajavsi na mekanoj travi kolena su joj podrhtavala od uzbudjenja koje ju je preplavilo kada je mesto grane uhvatila rukom nebrako penis
izvukla je iz kutije poslednje palidrvce shibice i zapalila snebivljivo, imala je sta da vidi, horor i sreca u isto vreme... na kraju samog penisa tik iznad testisa stajao je on
on kojeg je ...

.....o moj Jary ti znas sta govorase Zoran Radmilovic:"Dusa iste seksiliste"! Ali ja ceznem,za jednom dobrom Coco Chanel,ali nemoj onaj Chanel 5 za starije ,pa da moram babi da dam,vidi nozda 19,20 21.....Zasto me tako gledas? vid'o si da baba Stanija ima sve Lujeve X,XI,XII,XII,XIV,XV,XVI....,mogu i ja valjda celu kolekciju.....
samo onu posle 5...

"Aha pa ti mislis da sam ja pao sa kruske ,ako bi tako naperlitana, sa svim tim frcoklicama posla, ti cas sigurno da preslisas komsije Peru,Lazu Miku... dok ja orem dolove?" sad pak on uzvrati i dodade "Znam te pusko" a ona zenska ko zenska samo podize...

... cane corso.Ogroman pas ali srecom lepo vaspitan ..Ide ona bocka stiklicama a kuca kao mala maca tik pored nje i tada se desi ono' Ciao macane pa gde si ti? Oces a mi pridrzis kucu spala mi je bratelica ili da... da mi namestis ovo" pa pokaza na...

Back