Beskarakterne osobe

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Upoznala sam jednog decka i mi se nesto dopisujemo preko vibera, vajbera, vibera, vajbera, vibera, vajbera vec danima. On mene, naravno, muva, ja se kao neckam, a u stvari i nije bas kao nesto nisam za vezu, jer sam skoro raskinula sa deckom, a imam jos neke neresene probleme sa onim od prosle godine. Tako da sam u nekom interregnumu. I tako caskamo mi i on kaze da je covek bez karaktera. Ako bismo raskinuli, on bi se opet vratio cim bih ga pozvala. Ja sam cesto nailazila na takve, ali jos nisam otvorila temu o tome, a nisam napisala ni blog.
Da li ste nailazili na takve? Vasa iskustva? Da li se upustati u vezu sa takvima? Da li ste vi mozda takvi? Ja nisam, ali mislim da svaki covek ponekad poklekne.

Hmm teško pitanje,ne znam...Poznati su mi takvi ljudi,a da li sam takav stvarno ne znam...
Ali npr ako bih recimo zavoleo neku devojku i ona mene i bili dugo u vezi,i desio se neki raskid,verovatno bih se trudio da ispravim stvari naravno
ako sam ja nešto pogrešio...i mogao bih oprostiti ako je,baš,baš stalo ali ja iskreno mislim da to nije loše,svi mi grešimo....
Ako očekuješ da ti neko nešto oprosti,oprosti i ti...naravno sve ima svoje granice pozz...

- - - - - - - - - -

Da usput,nekako me više i glava boli od tih ljubavnih kolebanja i svega,osećanja....
:think: Pitam se što se uopšte i zaljubljuemo i komplikujemo sebi život :mrgreen:

Upoznala sam jednog decka i mi se nesto dopisujemo preko vibera, vajbera, vibera, vajbera, vibera, vajbera vec danima. On mene, naravno, muva, ja se kao neckam, a u stvari i nije bas kao nesto nisam za vezu, jer sam skoro raskinula sa deckom, a imam jos neke neresene probleme sa onim od prosle godine. Tako da sam u nekom interregnumu. I tako caskamo mi i on kaze da je covek bez karaktera. Ako bismo raskinuli, on bi se opet vratio cim bih ga pozvala. Ja sam cesto nailazila na takve, ali jos nisam otvorila temu o tome, a nisam napisala ni blog.
Da li ste nailazili na takve? Vasa iskustva? Da li se upustati u vezu sa takvima? Da li ste vi mozda takvi? Ja nisam, ali mislim da svaki covek ponekad poklekne.

Ja sam uvek "plakao" u sebi. To mi je jedna od loših osobina. Možda bih trebalo da plačem pred drugima. Vidim da su takvi materijalno znatno bogatiji od mene.
I da me pozove posle raskida, vratio bih se, ali da porazgovaramo kao ljudi. A situaciju bi dalje procenjivao ako bi bio zainteresovan.

...karakter nikad ne odredjivati prema odnosu
'cvrstine' u emocijama...tu cvrsti karakteri su ustvari nesigurne osobe i svoju nesigurnost
zasnivaju na nepovratcima i nemirenjima
ustvari nemaju sigurnosti u sebe da mogu ista vise dati
od onoga sto su dali...
...biti vezan za osobu s kojom ste bili u jakoj vezi
normalno je i normalno je
da se spremno obnoviti opet
ako se vec nije bilo u novim
inace 'ozivljavanja' starih ponizavaju sadasnje ili buduce veze...
...mogu opravdati i kratkotrajna vidjanja sa starim vezama ali samo da bi osigurali svoju odstupnicu
jer,- tesko je okretanje a jos teze naslino neokretanje...

Ti se kao neckas ?! Jel ti znas uopste sta hoces

...karakter nikad ne odredjivati prema odnosu
'cvrstine' u emocijama...tu cvrsti karakteri su ustvari nesigurne osobe i svoju nesigurnost
zasnivaju na nepovratcima i nemirenjima
ustvari nemaju sigurnosti u sebe da mogu ista vise dati
od onoga sto su dali...
...biti vezan za osobu s kojom ste bili u jakoj vezi
normalno je i normalno je
da se spremno obnoviti opet
ako se vec nije bilo u novim
inace 'ozivljavanja' starih ponizavaju sadasnje ili buduce veze...
...mogu opravdati i kratkotrajna vidjanja sa starim vezama ali samo da bi osigurali svoju odstupnicu
jer,- tesko je okretanje a jos teze naslino neokretanje...

druze faraone a koje je to jelo lepse podgrejano od jela taze spremljenog?

A jel Cicika, a jesi li pokleknula, na levo ili desno koleno, mislim kada naidju takva iskustva, mislim , srceparajuca, ;)

...te dvije navedene Osobine
garantuju Ti
da si vrlo nezahvalna za kontakte ili saobracaje
bilo koje vrste
jer
svud si na povrsini
a
da si dijete
nijesi
moguce je samo da mozes posluziti
kao jak medijum
ili u zloupotrebe...
...hitno se 'namazi'
i dokazi kojem si Carstvu sklona...

Posto sam razmisljala bas duboko o beskarakternim osobama, dosla sam do zakljucka da je bas dobro sto nemaju karakter, jer mozete se osloniti na tu njihovu nepostojanost i znati uvek da mozete ocekivati da se vrate na ono sto vam odgovara. Hm? KO bi rekao da je tako dobro biti beskicmenjak?!

Posto sam razmisljala bas duboko o beskarakternim osobama, dosla sam do zakljucka da je bas dobro sto nemaju karakter, jer mozete se osloniti na tu njihovu nepostojanost i znati uvek da mozete ocekivati da se vrate na ono sto vam odgovara. Hm? KO bi rekao da je tako dobro biti beskicmenjak?!
Покушаваш да представиш себе као некога ко искоришћава људе? Не делујеш тако.

Back