Bes

Jao Krepto, ne lupaj... Plakanje je zdravo.
Ja ne mogu uvek da plachem kad se iznerviram, al kad mi se desi, mnogo se bolje osecam posle. Ne znam zashto. Valjda izbacish iz sebe tu negativnu energiju plakanjem... Osecam se nekako lakshe.

Sta je kod plakanja idiotski? :neutral:
Sasvim prirodno. Cak & za osobu mooskog pola, ali nebitno.

Um... bes & ocaj uglavnom podsticu na sooze.
Osecaj moze da boode bas mocan kad se ispraznis.
Mada ja ne placem uglavnom nikad.

A bes... to samo matorci mogu da me nateraju da pobesnim.
Ostala s*anja su chilling.

pa skoro svaki dan me neko iznervira..profesori,iskurceni klinci i jos neki idioti..ali ne pucam tako lako..kad sam nervozan odem lupam bubnjeve,slusam muziku ili vozim bajs..ili stucem boks cigara :hahaha:

Da li ste puni besa? Kako ga iskaljujete/upotrebljavate? I tako to na tu temu... ;)

Ja volim da trcim jer mi je to nekako najzdravije a u poslednje vreme mi ni to ne pomaze jer me nesto cini jako besnim. Ne volim da sam besan ali to mi se desava tako cesto... Mrzim to, ne znam zasto se desava.

Ja iskaljujem treninzima...Idem pet puta nedeljno pa mi je to luft...Posle i zaboravim oko cega sam bila besna. Ali zato kad popijem...Tad sam najgora pogotovo ako me neko razljuti. Desilo mi se da sam se jednom posvadjala s nekim dok sam pila i u naletu besa sam ga ovaj...pa...gadjala flasom piva..Bogu hvala da se o zid razbila inace bih se ubila....

pa ima dana kad sam besna pa nadjem neko drustvo da odemo na basket pa tamo udaram banane i rampe do mile volje pa sve izbacim iz sebe,ili jednostavno cutim i ode.........ponekad pustim muziku.udaranje po klaviru dosta pomaze takodje,ali jadan klavir:)

Pa nema to veze sta te okruzuje,od tebe sve zavisi...Ono sto mene iznervira,nekog ne..I obrnuto.:)

Nervira me kad je neko neodgovoran,i kad tebe krivi za svoje greske.Tad se iznerviram,i okrenem ledja.

Razumem da nekom iznenada skoči pritisak, dešava se to i meni, ali baš ne razumem da je neko ceo dan besan, pa mora da se izduvava i da prazni bes. Kod mene bes traje nekoliko sekundi, eventualno u vrh glave minut i to je to.

moj bes traje onoliko dugo koliko mi treba da predjem 3 puta preko klavijature......:)retko sam besna,vise me iznerviraju neke glupave stvari ali me brzo prodje:)

Back