V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.158
Zbog što je njihova jedina partija islam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog što je njihova jedina partija islam.
Simo rode Srbine , mi smo uvjek bili LJUDI .Kome ti čestitaš i šta ? Jesi primjetio kako oni Srbima čestitaju Božić po internetu."Sretan Božić svim Srbima koji nisu okrvavili ruke".
Onda kad vidim Srbina da im čestita bilo šta kosa mi se digne na glavi.
Onda kad vidim Srbina da im čestita bilo šta kosa mi se digne na glavi.
Amin, akobogda inshAllah!200 џамија у Берлину да се сагради. За почетак. Њемци да финанцирају.
Nema!MašAllah!!
Ne slaži takve face, ne zaboravi da sam musliman.
На жалост, Сима и његова деца сувише брзо постају Немци, али Мухамед и његови никада.Nemci su samo oni koji su to po poreklu, ja tako gledam... i Sima tamo nije Nemac, mada moze da ima drzavljanstvo!
Kakvo je znacenje rijeci "potonji"?Frakcija Zelene stranke u berlinskom Predstavničkom domu zahtijeva da glavne ulice i trgovi u glavnom gradu budu svečano osvijetljeni tokom islamskog mjeseca posta Ramazana.
Prošle sedmice, Zeleni su podnijeli prijedlog kojim se poziva na početak 2026. godine - ramazansko paljenje "analogno božićnom paljenju". Razlog koji se navodi je taj što, u apsolutnim brojkama, većina muslimana u Njemačkoj živi u Berlinu. Islam pripada Berlinu i mnogi Berlinčani ga praktikuju. Rasvjeta ima za cilj izraziti "prihvatanje i zahvalnost" i ojačati osjećaj pripadnosti među muslimanskim Berlincima.
Zabava također direktno predlaže lokacije: Kurfürstendamm, veličanstveni bulevar Unter den Linden, Friedrichstraße i Potsdamer Platz. Važno im je da se „prirodna vidljivost muslimanskog života“ ne ograniči na „mjesta u kojima dominiraju migranti“, već da „pronađe mjesta u širem društvu“.
Na nekim mjestima već je bilo nešto rasvjete, na primjer kod gradske vijećnice u Tiergartenu. Na početku mjeseca posta, neonskim slovima je ispisao natpis "Ramadan Kareem" (Blagoslovljeni Ramazan). Slična svjetla već postoje u drugim gradovima. Uključeno: Köln, München i Frankfurt na Majni.
Potonji grad je već bio ukrašen polumjesecima, zvijezdama i lampionima 2023. godine. Grad je platio 50.000 eura za kupovinu i 15.000 eura za njegovu instalaciju.
suptilinije...Amin, akobogda inshAllah!![]()
oceТако ће бити!
nisu oni heroji no nesretnici koji su nas zamenuli kao trecepozivci zamenuli pocektom 95te ili do marta 95teMuslimani nisu uzeli čitav Ozren,nego pola.
2 muslimanska korpusa zenički i tuzlanski su napali na Ozren u septembru 95.
Omijer u ljudstvu je bio 15-20 000 muslimana naspram ca.3000 Srba.Glavni udar je bio na selo Vozuću koju muslimani nisu mogli zauzet 3,5 godine.Sad se hvale kako Amerikanci u Pentagonu izučavaju zauzimanje Vozuće.
Kako se jedno selo zauzima 3,5 godine.
Srbi sa Ozrena su podnijeli velike žrtve u ratu,u septembru 95 je 4 ozrenska lpbr.desetkovana,preko 600 poginulih i nestalih.Ti ljudi su heroji.
Poželjeli vas se drumovi u Republici Srpskoj.Što nas ima, mašala!![]()
Ali kao što sam već rekao na temi - nikakvih prava. Građani trećeg reda. Radite najgore poslove i najmanje plaćene. Nemate političkih predstavnika, a ni prava. Osuđeni na asimilaciju.Što nas ima, mašala!![]()
To ovi iz protektorata možda,ali ovi iz Turske i arapskih zemalja zaboravi.Ali kao što sam već rekao na temi - nikakvih prava. Građani trećeg reda. Radite najgore poslove i najmanje plaćene. Nemate političkih predstavnika, a ni prava. Osuđeni na asimilaciju.
Ahaaaaa, znamAli kao što sam već rekao na temi - nikakvih prava. Građani trećeg reda. Radite najgore poslove i najmanje plaćene. Nemate političkih predstavnika, a ni prava. Osuđeni na asimilaciju.
Svih 24 kilometra autoputa?Poželjeli vas se drumovi u Republici Srpskoj.
Pogledajte prilog 1730619
Znači samo lova te interesuje?Ahaaaaa, znam
![]()
Tol'ko ima Federacija ?Svih 24 kilometra autoputa?![]()
Ma jok. Interesuje me samo da se sačuvaju šume. U BraziluZnači samo lova te interesuje?
Svih 24 kilometra autoputa?![]()
Pazi, ja sam iz Bosne i Hercegovine a nju čini i ta tvoja Republika Srpska, tako da sve što pokušavaš uzalud radišTol'ko ima Federacija ?![]()
Republika Srpska ima 105km autoputa, Saro.
Više od "moćne" federacije Hrvata i Bošnjaka.