BEOVIZIJA I EVROVIZIJA 2009

• Začetnik teme Začetnik teme nimil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta sam rekla pre 3 meseca:lol:;)

meni se jako svidela Rusija i Estonija, skroz normalne pesme

sve u svemu bilo je ok pesama

I ja sam imao isti predosecaj mada verujem da je to bilo i zbog naseg razocarenja izborom a i utiska koji sam imao nakon sto sam cuo neke od ostalih pesama koje su se do tada plasirale. Ove godine nije bilo tesko pobediti definitvno, tu su bile jos 2-3 zemlje tipa Azerbejdzan i Turska (Azerbejdzan jer je imao lepu, brzu ali ne klasicnu evrovizijsku pesmu a Turska jer ima glasace, pa ja mislim i na Mesecu). Island je bio najprijatnije iznenadjenje, ali tu se sve zavrsava. Norveska je imala bas sve: muziku, ritam, instrument, izvodjaca, koreografiju, tako da su okupili sve grupe glasaca, i gledaoce i ziri.

:lol:
Za Norvezanina kazes da je *****, a Sakis ti je zakon ... cudno.
Bas je Sakis onako sljastav, nasminkan, s pocupanim obrvama odraz muzevnosti :lol:
Norvezanin je klinac, normalno je da izgleda onako. Nema on 30 godina da bude razvijeniji i muzevniji.

Pesmica mu je skroz simpa, a on je drag i sarmantan deckic.
Meni je drago sto je pobedio.
Bas :lol:

Pa i nije klinac,ima 23 godine...doduse ne znam koliko ti imas,al' opet ;)

Al si ti stvarno glup ili mlad pa pricas ono sto neznas nego su ti pricali pricu nadricrnogorci? Za tvoju informaciju, Srpski ziri je grupi NO Name dao 5 poena (mislim da je to vise nego sto je pesma zasluzila) A i druga pesma crnogoraca koja je bila favorit (stvarno je i nebitno koja) je dobila poene od Srpskog zirija. Za razliku od postenih Srba, "casni " Crnogorski ziri nije dao ni jedan jedini bod srpskim pesmama koje su bile favoriti. Mi se vrlo dobro secamo jos jedne Crnogorske pljacke u sred Srbije. Ako si mlad pa neznas, ili si zaboravan, ili si glup pa ne pamtis, pogledaj snimak ili pitaj nekog pametnijeg i postenijeg od tebe.Nekog ko za razliku od tebe i tebi slicnim ima moral, karakter, postenje i nije izgubio cojstvo.:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Pa nije im se sviđelo :mrgreen:
Potpuno ih razumijem što Flamingosima nijesu dali poene, ni ja im ne bih dao.

Back