Sad je sve uredu. Cipela se vratila kuci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta sam rekla pre 3 meseca
meni se jako svidela Rusija i Estonija, skroz normalne pesme
sve u svemu bilo je ok pesama
Bas
Za Norvezanina kazes da je *****, a Sakis ti je zakon ... cudno.
Bas je Sakis onako sljastav, nasminkan, s pocupanim obrvama odraz muzevnosti
Norvezanin je klinac, normalno je da izgleda onako. Nema on 30 godina da bude razvijeniji i muzevniji.
Pesmica mu je skroz simpa, a on je drag i sarmantan deckic.
Meni je drago sto je pobedio.
Da nisi ti mozda Crnogorac,pa sad branis??
Sto se mene tice ono pre tri godine je i trebalo onako da se zavrsi,ma more i gore je trebalo da bude.Ja vecu namestaljku u zivotu nisam video.Kakav bre No Name,kakvi bakraci....Zna se sta nam je tad Crna Gora uradila.
Al si ti stvarno glup ili mlad pa pricas ono sto neznas nego su ti pricali pricu nadricrnogorci? Za tvoju informaciju, Srpski ziri je grupi NO Name dao 5 poena (mislim da je to vise nego sto je pesma zasluzila) A i druga pesma crnogoraca koja je bila favorit (stvarno je i nebitno koja) je dobila poene od Srpskog zirija. Za razliku od postenih Srba, "casni " Crnogorski ziri nije dao ni jedan jedini bod srpskim pesmama koje su bile favoriti. Mi se vrlo dobro secamo jos jedne Crnogorske pljacke u sred Srbije. Ako si mlad pa neznas, ili si zaboravan, ili si glup pa ne pamtis, pogledaj snimak ili pitaj nekog pametnijeg i postenijeg od tebe.Nekog ko za razliku od tebe i tebi slicnim ima moral, karakter, postenje i nije izgubio cojstvo.![]()
Evrovizija nije Evrovizija ako Finci nisu metal. Kad sam video da nisu, ugasio sam tv. Drugo polufinale nisam ni gledao, necu ni finale da gledam. Ovo je najgora Evrovizija koju sam ja gledao!
Pa nije im se sviđelo
Potpuno ih razumijem što Flamingosima nijesu dali poene, ni ja im ne bih dao.
Pa nije im se sviđelo
Potpuno ih razumijem što Flamingosima nijesu dali poene, ni ja im ne bih dao.