jutro je imalo oko 16 hiljada. Ma lopuze su nevidjene, ups, mislim vidjene!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizzlym:a no name je owe godine dobio samo 3475 glasowa....
a koliko je Jutro dobilo proshle godine da li znash????
cleopathra:Stvarno nisam razumela razlog ove emisije na RTS-u?![]()
Sad ce jos vise ljudi da pobesne. Ja prva. Posto sam vec zaboravila kako je to bilo, sad su me lepo podsetili, da se nerviram ponovo....... :mad: :mad: :mad:
Ana_0802:Ma samo nepismen covek ne moze da vidi da su Crnogorci imali spremljenu taktiku od samog pocetka glasanja, i ove i prosle godine!
A cim je takva taktika u pitanju, znaci da tu nista legalno ne moze da bude!
LAKO - prosle godine za Crnu Goru bilo besplatno glasanje, besplatne poruke... Pa i ove godine im je bilo nekoliko puta jeftinije nego kod nas, kod nas 30din + pdv + cena poruke =40din!!!Orange_crush:Aj neko nek mi objasni kako su no name prosle godine dobili 32.000 glasova od publike a flamingosi ove godine "samo" 11.900 glasova!!!!!!!!
Gwydion:Da, imali su. Imali su i nasi. Samo sto su nasi naseli na to da im je Faddy favorit, a oni su isli na sigurno pa nisu ni Ani ni Flamingosima dali nista. I dalje ostaje pitanje zasto pravila nisu promenjena? Ovako su im dopustili da dva puta za redom brutalno isforsija svoje pesme
na legalan nacin u OKVIRU DOZVOLJENIH PRAVILA! Sta ti tu nije jasno?
Peta W.:Meni je proshle godine Jelenina pesma bila neuporedivo bolja od No Name...Oni su mi..bash onako BLJAK!
![]()
bojan86:ma pusti je...negde mora da se isprazni..![]()