Beovizija 2006

Stvarno nisam razumela razlog ove emisije na RTS-u? :confused:
Sad ce jos vise ljudi da pobesne. Ja prva. Posto sam vec zaboravila kako je to bilo, sad su me lepo podsetili, da se nerviram ponovo....... :mad: :mad: :mad:

cleopathra:
Stvarno nisam razumela razlog ove emisije na RTS-u? :confused:
Sad ce jos vise ljudi da pobesne. Ja prva. Posto sam vec zaboravila kako je to bilo, sad su me lepo podsetili, da se nerviram ponovo....... :mad: :mad: :mad:

I sta su pokazali sa tom emisijom? Da su Crnogorci iskoristili pravila da izguraju svoju pesmu na legalan nacin. Slicno su uradili i prosle godine i samo je pitanje sto su nasi bili kreteni pa nisu trazili promenu pravila? Umesto toga naseli su na crnogorskog torojanskog konja zvanog
Feddy koji je samo trebalo da odvuce paznju, pa da njemu kao navodnomnasi daju manje poena, a No Name kao sekundarna pesma da u stvari prodju. VIdelo se na snimku iz bekstejdza kako Feddy zagrljen sa No Name pokazuje palac na gore. To sto su Crnogorci isli djonom i na totalno sigurno jeste bedno, ali je po pravilima koja su morala biti promenjena. To je najveci problem. Umesto da sibicare, trebalo je da menjaju pravila.

Ma samo nepismen covek ne moze da vidi da su Crnogorci imali spremljenu taktiku od samog pocetka glasanja, i ove i prosle godine!
A cim je takva taktika u pitanju, znaci da tu nista legalno ne moze da bude!

Pa pokazali su kako je teklo g;asanje ove i prosle godine i poenta je u tome da se vidi kako ni onda, ni sad nasim pobednicima Evrovizije nisu dali NIJEDAN glas i da je celo njihovo glasanje bilo izrezirano!!! I kako je sve teklo u Sava Centru posle proglasenja ovogodisnjeg pobednika!!!

@ Jovananis jel se ne poznajemo mi mozda? Ja sma iz Nisa, a bas mi nesto deluju tvoji postovi poznato!

saljite Tijanicu e-mailove na: evropesma@rts.co.yu OVO JE JEDNA CURA SA RTS FORUMA POSLALA I NE BI BILO LOSE DA SVI OVO SALJEMO, DODAJUCI JOS PO STA:

POSLATO VECERAS POSLE EMISIJE TIJANICU

povodom emisije koju smo odgledali ve~eras na I programu RTS - 21.00 h

Ako ce emisija koju ste nam pustili sutra u Atini pomo}i da dobijemo za predstavnika SCG - Flamingose, onda u redu, ali ako je ovo samo opravdanje tipa "ja sam u~inio sve {to sam mogao", nije trebalo da nas po ko zna koji put dovodite u situaciju da slu{amo i gledamo kako {a~ica muzi~ki nepismenih i nevaspitanih ljudi dolazi do svog cilja.
Verujte nam da svaku scenu koju ste pustili SVI DOBRO ZNAMO NAPAMET.

Stoga Vas jo{ jednom molim
- DA SAMI BEZ CRNOGORACA ODLU^ITE I POTPI[ETE ZA PREDSTAVNIKA GRUPU "FLAMINGOS" SA U face=YU L Times color=#0000ff OBRAZLO@ENJEM/U DA JE TO @ELJA PUBLIKE [TO SE I VIDI U SAMOJ EMISIJI.

CILJ JE DA POBEDI NAJBOLJA PESMA, DOKAZALI SMO KOJA JE I EVROPA TO TREBA DA ^UJE.

NE]ETE VALJDA DOVESTI SEBE, RTS I SVE LJUDE KOJI SU GLASALI ZA "EVRO HIT" - FLAMINGOSA, U SITUACIJU DA ZBOG NEVASPITANIH LOPOVA PLACAMO CEH I NOV^ANO I GODINE NEU^ESTVOVANJA!!!!

NIKAKO NE TREBA DA BUDEMO ZADOVOLJNI TIME [TO NISMO DOPUSTILI DA ODU LOPOVI, ODNOSNO [TO STE DONELI ODLUKU DA NE TREBA DA IDE NIKO!!!
TO NIJE BIO CILJ.
CILJ JE DA ODE PESMA KOJA TO ZASLUZUJE."

Da li ste primetili glasove publike u Crnoj Gori od prosle godine ? Prosle godine je Jelena od publike dobila 10 a od zirija 0 sto znaci da ipak ima razlike u glasanju zirija i publike....Nisu svi potkupljivi kao pojedinci...

A citave godine sam se nadala i ocekivala onaj cuveni ''politicki kljuc'' i izgorela cekajuci . . . bilo mi je logicno da ''Flamingosi'' pobede: jedan nas, drugi njihov.
U svakom slucaju i bolje je sto ne idemo u Atinu. Ovakvu Tijanicevu odluku sam i ocekivala. Neka se strasti malo smire i najzad: ''Srbija se saginjati nece!'' :-P
Mada, kad malo bolje razmislite, bolje i ''No name'' nego, recimo Ana Bekuta . . .

Ana_0802:
Ma samo nepismen covek ne moze da vidi da su Crnogorci imali spremljenu taktiku od samog pocetka glasanja, i ove i prosle godine!
A cim je takva taktika u pitanju, znaci da tu nista legalno ne moze da bude!

Da, imali su. Imali su i nasi. Samo sto su nasi naseli na to da im je Faddy favorit, a oni su isli na sigurno pa nisu ni Ani ni Flamingosima dali nista. I dalje ostaje pitanje zasto pravila nisu promenjena? Ovako su im dopustili da dva puta za redom brutalno isforsija svoje pesme
na legalan nacin u OKVIRU DOZVOLJENIH PRAVILA! Sta ti tu nije jasno?

Orange_crush:
Aj neko nek mi objasni kako su no name prosle godine dobili 32.000 glasova od publike a flamingosi ove godine "samo" 11.900 glasova!!!!!!!!
LAKO - prosle godine za Crnu Goru bilo besplatno glasanje, besplatne poruke... Pa i ove godine im je bilo nekoliko puta jeftinije nego kod nas, kod nas 30din + pdv + cena poruke =40din!!!

Gwydion:
Da, imali su. Imali su i nasi. Samo sto su nasi naseli na to da im je Faddy favorit, a oni su isli na sigurno pa nisu ni Ani ni Flamingosima dali nista. I dalje ostaje pitanje zasto pravila nisu promenjena? Ovako su im dopustili da dva puta za redom brutalno isforsija svoje pesme
na legalan nacin u OKVIRU DOZVOLJENIH PRAVILA! Sta ti tu nije jasno?

faddy je pobedio na moneviziji ubedljivo. sve su to oni isplanirali. nasi su trebali da znaju da ce igrati prljavo kao i prosle godine.

bojan86:
ma pusti je...negde mora da se isprazni..
animal-smiley-013.gif

Ha, ha, ha pa sam dosla kod vas! Nego! Boki prijatelju ovo 86 bas obecava! 8-)

Ja sam glasala za Bebi Dol - Brazil, Spanija, Kolumbija. Pa su mi odbili poruku rekli da ta kompozicija ne postoji, onda sam napisala Scepa - Moj Golube, i to su odbili, probala sam i Dadu Topica i Sladju Milosevic - Princeza ali ni to nije uspelo. :roll: Mora da sam imala pogresnu listu. 8-)

Back