Beovizija 2006

nikodim:
Lizo... kapiram da poznajse Tijanica, pa bih te pitao kakve su sanse da se meni izda ausvajs za Evroviziju, evo spremam se vec dva dana, slusam Ellu i pijem pivo, mislim da je to sa tehnicke strane i vise nego dovoljno... ostalo... ma to su samo nebitne sitnice...

Ti to u pauzama slušanja Gage i Tarmija?
Ili si ih napustio...:roll:

BEOGRAD - SCG će ipak imati predstavnika na Eurosongu 2006. Upravni odbor UJRT doneo je odluku da se ponovi izbor za kompoziciju koja će nas predstavljati u Atini, saopštila je sinoć Radio-televizija Srbije. Snimci pet prvoplasiranih kompozicija s polufinalnih takmičenja Beovizija i Montevizija večeras u 21 sat biće emitovani na celoj teritoriji koju pokriva UJRT. Glasanje će biti obavljeno bez stručnog žirija, a pobednika će izabrati gledaoci putem telefona.

Nemoguce da jos nije nigde objavljeno zvanicno da ce veceras biti takmicenje.
Stvarno je sve neozbiljno. Ako ne objave do 3h zvanicno vreme verovatno nece ni biti.
Ta informacija Pele je vec poznata, ali nema potvrde Crnogoraca. Nigde nije objavljeno da li ce se zvanicno glasati nocas ili ne!

angely:
sta mislis sta normalni ljudi pricaju???
kao i ovde na temi
da je bilo s.r.a.nj.e. glasanje zirija,da ili ne treba da ide niko ili da idu Flamingosi...
pesma No Name-a je grozna,skoro hidrometeoroloska!!! sta oni da pevaju u Atini-
NO NAME _ NO WAY
To je tachno.Mada ima dosta i onih zagrizhenih Crnogoraca koji misle da "nas vi mrzite i hocjete da sabotirate uspjeh mladih nada svjetske muzichke scene"...Smijeshno. :roll:
Jesi li chitala "Vijesti" danas?"Evrovizija hocje No Name"(or whatever...)-chlanak o tome kako organizatori festivala insistiraju da dodje No Name...
:roll: :roll: :roll:

Direktor Montevizije Velibor Čović izjavio je Tanjugu da Televizija Crne Gore ne pristaje na ponavljanje izbora pesme koja bi Srbiju i Crnu Goru predstavljala na Eurosongu 20. maja u Atini.

Čović je ponovio da je stav TV Crne Gore da je izbor na festivalu Evropesma- Evropjesma održan u Centru 'Sava', bio potpuno regularan.

Upravo objavljena vest na sajtu RTS!

izgleda da nema nista od tog glasanja veceras!!!!!!!!!

"Direktor Montevizije Velibor Čović izjavio je danas Tanjugu da Televizija Crne Gore ne pristaje na ponavljanje izbora pesme koja bi Srbiju i Crnu Goru predstavljala na Eurosongu 20. maja u Atini.
Čović je ponovio da je stav TV Crne Gore da je za tu kuću takmičenje zavrseno 11. marta u Beogradu kada je "potpuno regularno održan izbor na festivalu Evropesma-Evropjesma u Centru 'Sava"'.

jao ne mogu da verujem, a tako sam se ponadao...ma ovi smrdljivi crnogorci.. ma sto ako su uvereni da su No Brainovci posteno pobedili, sto ne puste veceras da publika to i dokaze... strasno.. ma neka se nose u p.m.

ma da su Crnogorci hreli da ponove glasanje pristali bi na to odmah na onom upravnom odboru od pre neki dan, zasto bi sada na to pristali?!?!!? A ako je njihov pristanak kocnica - eto nam izbora veceras... al' zamalo! :evil:

sta se sad desilo? :roll:
sinoc rekose na avalskom tornju da ce veceras oko 21h biti ponovno glasanje,malopre,cini mi se na palmi,rekose danas 21h na RTS-u ponovno glasanje...ma ne zanima me,svuda su rekli da ce danas biti glasanje i ne zelim da razmisljam o tome...

Back