Beovizija 2006

vrishtalina:
15.3.2006 10:39 PODGORICA (Tanjug) - Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Radovan Miljanić najavio je danas da će zatražiti arbitražu Evrovizije, povodom neuspelog izbora predstavnika Srbije i Crne Gore na takmičenju za pesmu Evrovizije 2006. u Atini.
Upravni odbor Udruženja javnih radiotelevizija SCG nije juče postigao dogovor o predstavniku državne zajednice na Evroviziji.

TIJANIĆ: IZVESTIĆU EVROVIZIJU O NARUŠAVANJU ETIKE
15.3.2006 17:46 BEOGRAD (Tanjug) - Generalni direktor Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanijć izjavio je danas Tanjugu da će izvestiti Evroviziju o teškom narušavanju etike i duha tokom takmičenja.
Tijanić je rekao da će u izveštaju Evroviziji naglasiti da su postojali problemi oko izbora za pesmu i zatražiće odsustvo s ovogodišnjeg takmičenja, ali ''bez drugih efekata'', misleći pritom na navode da zbog neučešća u ovoj godini SCG neće moći da se takmiči za ''Evropesmu'' u naredne četiri godine.

Hmmmm, ili sam luda sto i dalje verujem da ce Flamingosi otici, ili sam nepopravljivi optimista :D

Ne,nisi luda.I ja i dalje verujem.Mozda smo obe nepopravljivi optimisti!!!

Ljudi jednostavno je nek tijanic potpise da idu Flamingosi; Crnogorci uloze zalbu; Evrovizija diskvalifikuje nas sa ovogodisnje evrovizije i ne idemo ni mi ali ni crnogorci. I Crnogorci dobiju LAKAT. Kolko sam srecan!!!

Evo,gledam Ognjena i Marinka sad na Pinku,kako se vidi da su tuzni.....

A juce sam slusala jednog od ovih iz No name.Pitali su ga za reakciju povodom odluke o neucestvovanju....rekao je nesto kako Srbi ne mogu da priznaju poraz.Mene bi bilo sramota da sam na njihovom mestu.To je stvarno problem u njihovom srcu....

Je li, jel idemo na Evroviziju? Ja za Flamingose navijala i pre nego sam im chula pesmu- ko me zna, zna i zashto. A i pesma mi se dopala- pevljiva je, ima koreografiju, dobra je za djuskanje.
A evo shta bih rekla Crnogorcima, da Bog da neko od njih ovo prochitao:
"Keve mi, nisam vanzemaljac iz SR Slovenije- lepo mi dodje DA SE O(T)CEPIM!!!"
Ovo shto su uradili stvarno nema smisla. Pricala ja komshinicama josh pre mesec dana da ce oni tako da postupe ("ponovice se epizoda od pre godinu dana- njima maximum poena, a nashima nishta"), al mi one nisu poverovale, mislile su da da oni to ne bi smeli u Srbiji- ono prosle godine bio njihov prostor pa su mogli da rade sta hoce, a sada "ne bi smeli". E, ali moja predvidjanja su se obistinila. Samo Crnogorci izgleda nisu na vreme shvatili da su prevelik zalogaj krenuli staviti u usta, pa su ga stavili u usta, zagrcnuli se i ispovracali ga! AKO! TAKO IM I TREBA KAD SU HALAPLJIVI! A na onu njihovu bezimenu grupu su navukli takvu ljagu da di Dunav nece moci da ih ocisti!

A sto se tice Bezimenih, ja sam chula da su to sve mamini i tatini sinovi i da je jedan od njih rod sa Djukanovicem. Ja ne znam da li su Crnogorci toliko slepi pa ne vide da bi Flamingosi bili najsimpatichniji predstavnici nashe zemlje na Evroviziji: Madzgalj je Crnogorac, Amidzic Srbin- oni bi stvarno bili pravi predstavnici. Evo, ja sam peta ili shesta po redu, koja se nada zajedno sa vama! Idem sad da proshunjam po vestima da vidim ima li novosti. Iamla sam smrtni sluchaj u porodici- baka mi umrla, pa nisam gledala TV ni pustala radio dok nisam danas doshla u Sofiju.

laura87:
A juce sam slusala jednog od ovih iz No name.Pitali su ga za reakciju povodom odluke o neucestvovanju....rekao je nesto kako Srbi ne mogu da priznaju poraz.Mene bi bilo sramota da sam na njihovom mestu.To je stvarno problem u njihovom srcu....
Jadni Pokemoni...Jadni mali,glupi Pokemoni...

BTW,da...JESU mamini i tatini sinovi...Niko se ne bi okrenuo na njih da nisu...Tako je to kod nas u CG...
O,kako ih prezirem...

Back