Beovizija 2006

salez:
Ma ne lupaj OXI sad su na lokalnoj radio stanici u Nisu javili, odnosno njihov novinar koji je licno razgovarao sa potparolom onom Lucickom da su zvanicno svi glasovi PONISTENI i da postoje samo dve opcije: 1. Ili idu Flamingosi i 2. Ne ide niko. I ne lupaj tako. Mi moramo sada da ubedimo Taijanica da sutra posalju Flamingose![/QUOTE

eto!

netju vishe ...popushtam!

neka vam flamingosi...kakvo nam je drushtvo, vala pesme govore!

ako je to uopshte pesma!

Cao svima!

Zao mi je sto juce popodne nisam mogla da budem ovde sa vama, jer vidim da je bilo svega i svacega...
Lepo je sto ima ljudi koji se ogradjuju od ove i ovakve CG, samo ljudi nema nama vise zajednickog zivota...Ne zbog Evropesme naravno, vec zbog svega ostalog u proteklim godinama.

Dakle, u koliko je sati danas taj sastanak?

Moraju da dodju jer u protivnom imamo pravo da odlcimo bez njih.

Nasi potezu 2 jaka argumenta:
1.Jedan od njihovih sudija nema veze sa muzikom i ponistavanjem njegovih glasova klinci gube 12, a flamingosi ne gube nista jer nista nisu ni dobili.
2. Trzice se da jedino glasovi publike budu vazeci jer su jedini realni.

Gosti su bili Djuricic, Avramovic, Ognjen, Tanja, onaj iz Nevernih beba i neka glupa "psiholoskinja" (samo pisem kako su njenu titulu naveli pored prezimena). Javio se i crnogorac u toku emisije... Bilo je zanimljivo. Djuricic je bio najjaci, kao i Ognjen..

Pa ne svadje u nekom smislu da su vikali ili sta vec, ali bilo je jadno. Ne znam kako moze tako ocigledno pred svima da laze. Stvarno nas prave budalama. Pravdao se tamo... Ma cak ni toliko. Samo pokusavao da dokaze kako su crnogorci u pravu, a tako je bilo ocigledno (cak i njemu) da se proserava. Neka jedu govna svi! Strasno. Na kraju ga je pitala koliko su poena dali crnogorski ziri prvoplasiranim pesmama beovizije (nakon sto je on prokomentarisao da srbi nisu dali zasluzeni broj poena faddy-ju), i naravno morao je da odgovori nula.. Ma ispao totalni bolid i kreten. Ognjen me je odusevio na kraju emisije...

Da, voditeljka ga je pitala ako bi postojale dve opcije, i to da no name ide na evroviziju ili da scg uopste nema predstavnika, sta bi on izabrao. Naravno rekao je da je bolje da uopste nemamo predstavnika, jer nas prave budalama i ne moramo mi uvek da ispadnemo kreteni. Jednostavno nije u redu i ovoga puta moramo da istrajemo do kraja i trazimo pravdu. Takodje je Djuricic rekao da bi bilo steta za evropu da ne cuju tu pesmu jer stvarno je fenomenalna. Potpuno drugacija, i ima jake sanse dobar plasman. Zatim je Ognjen jos pomenuo da mladici iz no name-a nisu uopste naivni i glupi. Da imaju imalo casti, predali bi nagradu zasluzenim pobednicima. I jednostavno da se nadaju da ce se danas uvaziti glas publike...

Ja sam cula da ce se sve znati posle jedan. Ali nisam bas sigurna u to... Znam da neki tamo Bajramovic koji je bio jedan od clanova crnogorskog zirija sigurno nece doci na sastanak jer je on glasao "savesno i regularno", i izjavio kako mrzi pesmu Flamingosa, kako je rekao posle manifestacije kolegama iz srpskog zirija da ga je sramota zbog glasanja samo zato sto se plasio za svoju bezbednost jer je u sava centru bilo "5 000 besne rulje" koji su besneli, urlali i sta vec... Nemam pojma, iznervirala sam se, a ne znam ni ja sto se nerviram zbog govana... Nadam se samo da ce doneti pravu odluku danas i da necemo ispasti tolike budale na kraju. Mislim da je narodu doslo preko glave. A sa ovim poplavama i svime... :P Bice sranja...

Lucky girl...ti si verovatno mlada i tebi i treba da bude glupost da se nerviras oko ovakvih stvari...
Poenta je sto je ovo samo uvod u nesto mnogo ruznije sto nema veze sa muzikom...Na CNN su rekli: "U SRBIJI JE SVE POLITIKA!"...Tuzno zvuci, ali je zaista tako...

Carrie_011:
Ma gde?! Na sajtu RTS-a, zvanicnom sajtu Evropesme jos nista ne pise... nema nikakvo saopstenje od danas
Ljudi, stalno dajete neke dezinformacije. Na dnevniku RTS-a u 12h su rekli da su crnogorci potvrdili svoj dolazak i to je sve. To sto citate na sajtovima je nagadjanje, a mozda i neko namerno nesto napise da ubaci crva. Znaci dok se na dnevniku ne objavi zvanicno - nista nije konacno!!!!!!!!!!!!!!!

Sto se tolika galama pravi oko toga? Mislim, bez veze.... Treba vise paznje da se obrati na neke stvari od veceg kulturnog znacaja. Ovo je cisto prepucavanje, namerno dizanje prasine da bi to sad ispalo nesto veliko a nije.

Lil'_hell92:
Sto se tolika galama pravi oko toga? Mislim, bez veze.... Treba vise paznje da se obrati na neke stvari od veceg kulturnog znacaja. Ovo je cisto prepucavanje, namerno dizanje prasine da bi to sad ispalo nesto veliko a nije.
JOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovde se samo radi o PRAVDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I o tome da nas stalno neko pravi budalama, pa ako vec nemamo m... da se suprotstavimo amerikancima, bar da pocnemo od crnogoraca!!!!!!!!!!!!!!!!
Sta ces..... :confused:

sexy lady2005:
Dobro bre ljudi, pa necemo se valjda jos i izmedju sebe sad svadjati!!!
Nego, ima li nekoga ko je blizu TV-a, da nam prenosi, da li se nesto desava??
Nema jos nista, mora prvo spanska serija da se zavrsi :lol:
Ma bre ljudi oni ce zasedati nekoliko sati, kad budu poceli da se svadjaju ima da traje. Ako su crnogorci uopste i dosli, ako im ne ostane negde zavejan avion :lol: :lol: :lol:

Ja gledam TV ali nema nista.Evo sad pocinju vesti.Cupam kosu s glave.Jao,Boze,zasto se ovoliko nerviram zbog prokletih budala.Prodane duse necistog obraza!!!!!!!!!!
Evo zavrsile se vesti.I ne cuh nista,al koliko sam videla nisu nista rekli.Ako je neko pazljivije slusao pisite.

Back