Beovizija 2006

Eto kao sto znate pobedise Flamingosi... ipak su najbolji, totalno su u nekom drugom fazonu... svaka cast pravi su soumeni...

Ja dosao sad sa beovizije :D odoh da spavam mrtav sam ;)
Jao a sutra jos jedno vece... umrecu :(

Za razliku od POP Marea, meni su pesme Ane Nikolic, pa i Ivane Jordan neuporedivo bile bolje od flamingosa.
Istina da su bili drugaciji i da mi se pesma svidela na prvo slusanje, ali vec na drugo mi se ucinila bas bezveze. Ono, kao nije mi bila smesna i zanimljiva na drugo slusanje. Mislim da su poene najvise sakupili cinjenicom da se od njih i unapred ocekivalo neko zezanje i ludnica na bini.
Nadam se sutranjem malo drugacijem redosledu prvoplasiranih.
POZDRAV SVIMA!!!!!!!!!!!!

Iskreno ko se meni svideo...
Maja Nikolic... pesma je strava
Ivana Jordan... pesma i nastup super
Biber...zenski vokal je razbio

A ipak kazem da su flamingosi nesto sasvim novo i do sada nevidjeno i da mogu bolje da prodju ipak ;)

Ja nisam ni gledala Beoviziju...
751.gif

Da li je ovo toliki shund i kich ili se meni samo chini? Pokushala sam da odgledam juche i sve vreme sam razmishljala kako se ti ljudi blamiraju i sta ostale privlachi u toj muzici i zashto padaju u trans kada TO chuju.
Koje je vashe mishljenje? :confused:

vishe me razocharava shto su ljudi budale pa se lozhe na to.
bash me briga shto je ovim uchesnicima nivo kulture nizak, brine me shto su ljudi seljoberi pa uchestvuju u tome. lepo ignorisati, i cjao.
al shta cjesh.

o tome shta se deshava tamo ne razmishljam, nishta novo.
obichna shpanska serija.
sad samo razmishljam kako da se spasem od "pobednichke pesme" koja cje se vrteti narednih meseci svuda.

Keeper:
vishe me razocharava shto su ljudi budale pa se lozhe na to.
bash me briga shto je ovim uchesnicima nivo kulture nizak, brine me shto su ljudi seljoberi pa uchestvuju u tome. lepo ignorisati, i cjao.
al shta cjesh.

o tome shta se deshava tamo ne razmishljam, nishta novo.
obichna shpanska serija.
sad samo razmishljam kako da se spasem od "pobednichke pesme" koja cje se vrteti narednih meseci svuda.

Slazem se u potpunosti.
Nisam gledala ni Beoviziju, a ni onu crnogorsku...ne znam ni kako se zove.

Back