Beovizija 2006

I NARAVNO FLAMINGOSI!! E NEKA SU!!! Bash mi je drago... pesme su zesci ocaj, posebno julia i julia ili kako vec... uh!!!
Ali Flamingosi su loodi skroz... i bash mi je drago! NAdam se da ce ici i u Atinu!
Pozzz za sve!!!!

FLAMINGOSI I LUIS (odusevili su me sto su pozvali luisa da peva sa njima) !!!! Svaka cast ljudi su napravili najbolju pesmu, ali mislim da ce im u Atini biti neophodan luis zbog koreografije (kada ga vide onako debelog svi ce da glasaju za njega garantovano) !!! Sutra svi na glasanje za FLAMINGOSE I LUISA najacisu !!!

linabg:
sta kao dobra im pesma???? pa da je neko drugi pevao, ne bi nikad ni stigao do beovizije.. samo zato sto su to flamingosi...

nije uopste tacno... evo da si i ti pevala ja bih glasala za tebe... slazem se da ni ova nije bas najbolja, al uporedi je sa ostalima... Shta cesh kad nam je muzicka scena takva... propast... pa daj bar onda da se zajebavamo...

Jooo lina to sto ti slusas drugu vrstu muzike tvoj prbolem (iskreno ni ja neslusam nesto pop ali ova pesma me je iskreno odusevila, za razliku od mnogih pop pesama koje su izasle u skorije vreme, a jos su ubacili i luisa na kraju sto im daje extra melodiju) ! Ubedi ti 10000 ljudi koje je glasalo za njih da nije dobra pesma ? Inace najvise mi se svidela koreografija i to kako su se extra obukli svi !

hm.. zanimljivo, a koju ja to vrstu muzike slusam bas me zanima?
da, odusevila te, jer su sve ostale jos gore.. i ja ti samo kazem, da ne pevaju njih dvojica(luis tu nije bitan), pesma nikad ne bi stigla na beoviziju.. da sam dosla ja :), ljudi bi reagovali u fazonu: vidi ovu budalu..

Back