Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Koje su 3-4 najsnadbjevenije apoteke u Beogradu? Tu mislim na prave lijekove a ne kozmetiku i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji je pravi pravi lek?Koje su 3-4 najsnadbjevenije apoteke u Beogradu? Tu mislim na prave lijekove a ne kozmetiku i sl.
Da ali u Igoru ne primaju recepteDr.Max drži celu Srbiju manje više, apoteka Igor kod Tašmajdana je ozbiljno snabdevena svim i svačim (šta nema, mogu da nabave)
Albendazol nabijem te na pimpekKoji je pravi pravi lek?
Onaj Rivotril![]()
Ja sam iz RS,svakako mi ne treba receptDa ali u Igoru ne primaju recepte
Evo ti telefon od apoteke "Igor", pa pitaj da li imaju taj lekJa sam iz RS,svakako mi ne treba recept
Od kada? Za neke lekove moraju da imaju barem uput.Da ali u Igoru ne primaju recepte
To je ono što ja znam, vazi i za apoteku Kamilica pored Onkologije...ako se nešto u međuvremenu promenilo odlično...Srbotrade apoteka
Od kada? Za neke lekove moraju da imaju barem uput.
To je ono što ja znam, vazi i za apoteku Kamilica pored Onkologije...ako se nešto u međuvremenu promenilo odlično...
Prvo sve privatne apoteke moraju da primaju recepte,ako nema recepta,onda treba nalaz i predlog za koristenje odredjenih lekova.Inace ima po Srbiji Lily apoteka,gde nema sta nema.To ima i u gradovima blize Drini,tako da ne mora samo BG.Ja sam iz RS,svakako mi ne treba recept