Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
ne znam uopste odakle tom liku da 82ka ide na petlovo brdo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne koristim graCki prevoz.I ne bih ušao u isti ni po koju cenu.
![]()
Ne koristim graCki prevoz.I ne bih ušao u isti ni po koju cenu.
![]()
bila sam u busu kad je bio jucerasnji pljusak...a bus krcat i naravno sve zablindirano...pa kad su se ljudi usparili
bila sam u busu kad je bio jucerasnji pljusak...a bus krcat i naravno sve zablindirano...pa kad su se ljudi usparili
U takvim situacijama kao sto je tebe zadesio pljusak a bus krcat i zablindiran pa jos i ta isparenja uzima se taxi.
Sad ce jerotije da vam objasni koji je najbolji taksi u Beogradu...pod uslovom da imas pare....a ovi bgd taksisti deru.
Joj, ja sam ovo jednom izračunala sama...siiiilno vreme po busevima...katastrofa...a nije ništa drugačije ni sa automobilom s obzirom na gužve...najbolje bi bilo da nam je svakom sve u reonu od 1 km kvadratni...al' ne može.Pametno iskorišćeno vreme
Nedavno izracunase kako prosecan korisnik gradskog prevoza u Beogradu, dnevno provede oko sat vremena u istom. Uzimajuci 4 godine srednje skole, 6 godina fakulteta i 40 godina rada, sve ukupno pola veka...period pre srednje i penzionerske dane oprastamo.
50 godina * 49 radnih nedelja * 5 radnih dana u nedelji * 6o minuta voznje = 735 000 minuta ili 12250 sati ili 510 dana ili skoro godinu i po.
Nek se: 1/4 vremena provede u razgovoru sa nekim
1/4 vremena visi na vratima prevoza
1/4 vremena provede u zevanju kroz prozor
opet ostaje 1/4 vremena.
Nek je najsporijem citacu za procitanu stranicu knjige potrebno 2 minuta, za preostalu cetvrtinu vremena on moze procitati 91875 stranica, iliti 230 knjiga od 400 strana...sto je vise nego sto procita 90% ljudi za ceo svoj zivot.
Stoga, ko nema svoj automobil, mrzi ga da ide peske, osudjen je citav zivot da se maltretira u GSP-u, bar nek se maltretira pametno.
preuzeto odavde
ja nikad ne placam kartu,vec sam rekla.Vidis da ipak placas kartu...
ja nikad ne placam kartu,vec sam rekla.
a redovno se vozim gsp-om
Placas, placas, samo nije novac u pitanju.ja nikad ne placam kartu,vec sam rekla.
A šta radiš kad naiđe kontrola?ja nikad ne placam kartu,vec sam rekla.