gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
И ја се слажем са тобом.
Нисам дуго био на овој теми али сад је прочитах целу. Занимљиво је што је у филму Влада представљен као мршав момак а уствари је, како на овој теми пише из једног сведочанстава, изгледао као гладијатор, набилдовано, и радио у затвору склекове са и по четворицом робијаша на леђима. И ја да сам правио филм не бих приказао Владу-фантома како вози са намргођеним изразом лица већ бих га снимао како се смеје док вози, јер вероватно је Влади-фантому било веома забавно док вози и бежи милицајцима, и вероватно се у току вожње смејао као и већина београђана који су га гледали.
Дакле, мало више осмеха, ведрине и животности бих дао лику фантома јер вероватно је такав и био у животу, а не верујем да је био неки депресивац који се никад не смеје како су га приказали у филму.![]()
Sve je to stvar reditelja i ostalih koji su ucestvovali u snimanju,ali film mi se dopada...Mozda nije realno odradjen lik,ali zaista reditelj je dao sve od sebe...Da su ga realno uradili mislim da to ne bi bilo to...Al dobro sve je to stvar ukusa..