Beogradski beton na Vracaru

Poruka
13.027
Danas sa kolegom krenem s posla. Nije bas da je guzva, ali generalno - kraj radnog vremena. Na trgu Slobodana Markovica ljudi uredno cekaju na autobuse i trolu. Na 'semaforu' pise sledeci prevoz dolazi za 3 minuta i 2 stanice je daleko. I tako gledamo u semafor a brojke se ne mrdaju i tako tih 3 minuta traje vec oko pola sata, ni jedan autobus ili trola ne dolazi. Konacno dolazi minibus koji dolazi sa strane a ne iz smera sa crvenog krsta. Cekam i ja prevoz ali drugaciji. Ni njega nema a javio se da je u dolasku i brzo ce da stigne. Stize posle gotovo 40tak minuta.

Ja ga pitam, sta se desilo, sto si se toliko zadrzao? Kaze:

Ma pusti, dosao majstor i rasprostro se po ulici da betonira u sred Zicke i blokirao prolaz svima. Od njega ne mogu da prodju ni trole, ni autobusi, kolaps brate. Jedva sam se izvukao i provukao. A njemu, ocigledno - moze mu se.

Sedimo i komentarisemo, pa dobro bre majkumu ako vec mora da betonira sto to ne radi uvece ili organizovano, kad nije guzva? Da ovaj grad ima komunalnu sluzbu kako treba ja bih ga odrao od kazne za remecenje reda u saobracaju da mu se usi puse, pa mu vise ne bi palo napamet tako nesto da radi. Ali ne, beton je ocigledno prioritet.

Nema sta, vracarski beton za vracarski kvadrat je jedna najvaznija stvar na svetu - ko nas sve s oprostenjem jelte sto hocemo da idemo kuci ili smo negde krenuli?

U, alaj si se razgoropadio kada si ti u pitanju...
A, tamo na temi kada je drogirani idiot ubio čoveka ko zeca, tamo nemaš razumevanja za kaznu koju bi drugi uradio...

Ko kaze da nemam razumevanja? Imam itekako. Uostalom tema je bahacenje na razne nacine. A inace pozivam te na temu o kosenju pesaka.

A i nisam samo ja, zapravo ova situacija i nije nesto meni posebno smetala. Ali mislim da je bila vredna da se zapise.

Ima i treci momenat. Taj je o ubijanju.

Poslednja izmena:
Прво сам морао на мапи да пронађем Трг Слободана Марковића, пошто је за мене то потпуно непознат појам...

Сви радови треба да буду најављени (макар публика која чека на станицама превоза слабо чита обавештења).

Прво сам морао на мапи да пронађем Трг Слободана Марковића, пошто је за мене то потпуно непознат појам...
Pretpostavljam da si nasao brzo....
Inace, znam, to je bila mala sala, posto samo jedna jedina vrata/zgrada ima taj naziv, ali je pritom vrlo precizna odrednica za lokaciju.

Сви радови треба да буду најављени (макар публика која чека на станицама превоза слабо чита обавештења).

moglo je makar da se na tom semaforu napise da je saobracaj blokiran i da nece biti autobusa.....

Back