Beogradske vesti

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.461
Mislim da nam je potrebna tema u kojoj ćemo postavljati vesti koje se tiču našeg grada.
Nije sve Pozitiva, Negativa ili Saobraćaj, ima i puno toga između :D

Nekada smo najvažnije vesti o glavnom gradu dobijali od Đoke Vještice, jednog od naših
najvećih novinara i osnivača Studija B. Studio B se nalazio u zgradi Beograđanke.
IMG_20211016_133352.jpg

Foto: Kiki :lol:

URGENTNI CENTAR USKORO NA NOVOJ ADRESI​

Biće smešten u ovoj kuli, prve pacijente prima od Nove godine​

Nova kula Kliničkog centra Srbije, u kojoj će biti i Urgentni centar, trebalo bi da do Nove godine primi prve pacijente.
Od 12 spratova nove kule šest pripada Urgentnom centru, piše RTS.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/u...65GGxJniznNCHw_61cIDFNvBa_tfxK6va8HCNt67NDXkM

Stari UC je imao prilaz za ambulantna kola, nije mi jasno kako će to funkcionisati ovde
kad će biti po spratovima? 🤔

Сећам се да су говорили о новом прилазном путу... Мени то није ништа значило, али мислим да разумем...

Ако нисам промашио, нови прилазни пут је обележен плавим, лево на слици. По сателитским снимцима, тога пре 3 године није било.
У суштини, прилаз са стране аутопута. А може се и кроз круг болница, као и до сада.
prilazni put.jpg

Ако се неко разуме боље, нека каже.

Од раније знам да се није све користило, него само пар почетних спратова. Није ми баш јасно због чега, али чак сам на тв видео репортажу једне екипе са виших спратова... којима је требала потпуна обнова, све испочетка осим зидања саме спратности.

Сигуран сам да ће се снаћи за прилазе. На сателитском снимку се види да се нешто ради поред већ постојеће зграде болнице са кулом, то би за мене био добар кандидат за пријемно оделење амбулантних возила (новим прилазом се лако прилази том месту, које је одмах до главне зграде).

Back