- Poruka
- 198.876
Šta, ona je slikarka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta podrazumevaš pod "zverinjakom"? I jedan pas ili mačka, mogu da prave problem komšijama, dok tri mirna to ne čine. Matematika je čudo, kao i ponašanje pasa i mačaka.
Da li ti samo stihijski nešto napišeš, ili probaš nekad da razmisliš pre nego što napišeš?
cesto je tanka linija izmedju zaljubljenika u zivotinje i hordasa, kao sto takodje cesto, ti ljudi drze zivotinje iz svojih sebicnih razloga...
a kad volis zivotinje volis ih sve, ne samo pse... u zgradi gde zivi moja koleginica dozvoljeno je drzanje pasa ali se stanari bunili kad je jedan hteo da nabavi zmiju...
stvarno postoje ljudi koji vole samo pse i nijednu drugu vrstu zivotinja, ne mogu da razumem sta je u njihovim glavama...
Ti si to uradila i to veoma subjektivno i nekulturno. Da ponovim - neko ko ne poštuje komšije, može sa jednim psom da napravi žestok problem, dok sa druge strane, neko sa tri psa, ko je pažljiv komšija, može da se ne primeti u zgradi. Kapiraš?
Проблем је настао јер она не може да физички постигне да има три пса , видиш да остави једног а води два напоље да изврше нужду (успут се попишке на врата суседа)
један који остане , можеш ли мислити звукове док цвили док она одлази са два пса ..или када два остави док једног води напоље ..
мислим да је то мучење за пса да буде затворен у стану , поготово ако их је више .такви људи који то раде су себични , не мисле на псе , него само на себе
sta fali drzati psa u stanu ?
Pa i ja najvise volim pse. Imao sam dok sam bio u Srbiji. Volim i druge zivotinje, ali samo onaj ko je imao psa zna koliko moze da se veze za njega i samo za tu zivotinu. Imao sam jednom i macora, voleo sam i njega, ali to je potpuno drugacije. Odnos velikog dela ljudi prema zivotinjama (u Srbiji), a tu najvise mislim na pse je krajnje netolerantan i cesto sadisticki. Secam se neke kuje kojoj su odsekli sve cetiri sape, pa idiota (to je redovna pojava) koji bacaju otrov u parkove gde se igraju psi, ali i deca. Nigde nema toliko pasa lutalica kao Srbiji. Uzmes, malo se poigras i sutnes na ulicu. Zbog toga cu uvek biti na strani pasa i drugih zivotinja. Sto se tice ljudi o kojima pricas ja ih ne bi tako olako osudjivao. To su mozda ljudi koji imaju empatiju za sve ovo sto sam gore napisao, koji zele da ih sklone sa ulice, da se ne smrzavaju, da ih ne truju, da ih ne sakate...Takvi ljudi uvek pomazu i drugim ljudima, deci najvise. Zato treba razumeti, a ako nesto nije uredu na fin nacin razgovarati. Ako im pridjes sa gardom i mrznjom prema psima nista neces uraditi, jer te dozive kao mrzitelja i neprijatelja. Treba da naucimo da razgovaramo i da razumemo jedni druge umesto sto osudjujemo bez imalo zelje da razumemo.
Pa i ja najvise volim pse. Imao sam dok sam bio u Srbiji. Volim i druge zivotinje, ali samo onaj ko je imao psa zna koliko moze da se veze za njega i samo za tu zivotinu. Imao sam jednom i macora, voleo sam i njega, ali to je potpuno drugacije. Odnos velikog dela ljudi prema zivotinjama (u Srbiji), a tu najvise mislim na pse je krajnje netolerantan i cesto sadisticki. Secam se neke kuje kojoj su odsekli sve cetiri sape, pa idiota (to je redovna pojava) koji bacaju otrov u parkove gde se igraju psi, ali i deca. Nigde nema toliko pasa lutalica kao Srbiji. Uzmes, malo se poigras i sutnes na ulicu. Zbog toga cu uvek biti na strani pasa i drugih zivotinja. Sto se tice ljudi o kojima pricas ja ih ne bi tako olako osudjivao. To su mozda ljudi koji imaju empatiju za sve ovo sto sam gore napisao, koji zele da ih sklone sa ulice, da se ne smrzavaju, da ih ne truju, da ih ne sakate...Takvi ljudi uvek pomazu i drugim ljudima, deci najvise. Zato treba razumeti, a ako nesto nije uredu na fin nacin razgovarati. Ako im pridjes sa gardom i mrznjom prema psima nista neces uraditi, jer te dozive kao mrzitelja i neprijatelja. Treba da naucimo da razgovaramo i da razumemo jedni druge umesto sto osudjujemo bez imalo zelje da razumemo.
cak i obamin pas ujeda http://www.b92.net/ljubimac/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&nav_id=1219725
Ја нисам тема. Тема је паћеница која сакупља псе.