- Poruka
- 21.094
Jeste super vreme...Super vreme...
Al mene samo interesuje gde je ovde Ruska Jakic?![]()
![]()
Unakazili su žene, a sada nude ovo muškarcima:
SUKNJE...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste super vreme...Super vreme...
Al mene samo interesuje gde je ovde Ruska Jakic?![]()
![]()
Jako mi se dopada ovaj tvoj komentar..."american way of life" je glavni krivac za mnoge deformacije pa i za ovu. Naime, americki gradjanin je sve siromasniji i ima sve manje love za da pazi na svoj izgled, propaganda preuzima muster njujorskog beskucnika, umotava ga u ulogu heroja u nekom holivudskom filmu, takav film (vec po ugovoru sa vecinom zemalja sveta iz 1946) ugurava na globalnu scenu favorizujuci primitivizam, neobrazovanost, drskost, kriminal pa i zlocin...........kako bi i ostatak sveta poceo imitirati americko propalo drustvo i stime bi opasnost da amerikanci saznaju kako se bolje zivi van amerike, otklanja. Vecina sveta danas lici na njujorske ulice...........pa i nasi gradovi.
Ne zna se šta je starije: koka, ili jaje... ali su tada i muškarci bili pravi
Mene bas pale helanke...Helanke šalju poruke i kada ih žene oblače, ali i kada ih oblače muškarci...
Ovaj ima bolje noge nego mnoge zene, nisam gayJeste super vreme...
Unakazili su žene, a sada nude ovo muškarcima:
Pogledajte prilog 1363157
SUKNJE...
Aha... ima dobre noge i kratku pamet...to nekako ide jedno s drugim...Ovaj ima bolje noge nego mnoge zene, nisam gay![]()
Da... To je deo odeće u kom se žene osećaju prilično "razgolićeno"...Хеланке углавном носе оне које то никако не би смеле.
APSOLUTNO si ubo u "bull eye"-ups,,htedoh reći ,pogodio si u centar,pošto se sad sve i svi amerikanizuju,pa i rečnik je amerikanizovan,kad čujem političare da govore o "benefitu",umesto o dobiti ili koristi ,jasno da su stvari otišle predaleko u amerikanizovanju SVEGA,pa i onog NAJGOREG-predstavljenog i propagiranog kao nešto što je "inn",Cool,...Svaka čast na tekstu,za novine je."american way of life" je glavni krivac za mnoge deformacije pa i za ovu. Naime, americki gradjanin je sve siromasniji i ima sve manje love za da pazi na svoj izgled, propaganda preuzima muster njujorskog beskucnika, umotava ga u ulogu heroja u nekom holivudskom filmu, takav film (vec po ugovoru sa vecinom zemalja sveta iz 1946) ugurava na globalnu scenu favorizujuci primitivizam, neobrazovanost, drskost, kriminal pa i zlocin...........kako bi i ostatak sveta poceo imitirati americko propalo drustvo i stime bi opasnost da amerikanci saznaju kako se bolje zivi van amerike, otklanja. Vecina sveta danas lici na njujorske ulice...........pa i nasi gradovi.