Beograđani pretuki ženu bejzbol palicama na sred ulice

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
BEOGRAD - Grupa mladića pretukla je bejzbol palicom ženu (47) na Novom Beogradu.

Nesrećna žena prevezena je kolima Hitne pomoći u KBC "Zemun" gde joj je konstatovan prelom desne ruke i podlivi po celom telu pa je posle ukazane pomoći puštena kući.

- Ženi je polomljena desna podlaktica koja je imobilisana, a ima i podlive po nogama i trupu. Nije životno ugrožena i puštena je na kućno lečenje - kažu u KBC "Zemun".

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/38...etukla-zenu-bejzbol-palicom-na-Novom-Beogradu

Beograd je svet :kafa:

345940_pretucena-zena01rasfoto-oksana-krutenjuk----------------_ff.jpg

Vlasnica butika pretučena bejzbol palicama

T.M.S. | 27. 05. 2013. - 07:49h 16:20h | Komentara: 175
Gorica V. (47) , vlasnica butika u TC “Piramida” na Novom Beogradu, povređena je preksinoć kada ju je bejzbol palicama napala grupa mladića.

Kako je izjavila policiji, Gorica je parkirala automobil ispred zgrade u kojoj stanuje, kada su je po imenu pozvala trojica nepoznatih mladića i na nju nasrnuli palicama, a potom pobegli. Hitna pomoć prevezla je ženu u KBC Zemun gde joj je konstatovan prelom desne ruke i podlivi po telu.

- Ženi je polomljena desna podlaktica koja je imobilisana, a ima i podlive po nogama i trupu. Nije životno ugrožena i puštena je na kućno lečenje - kažu u KBC "Zemun".

- - - - - - - - - -

Grupa momaka palicama je brutalno pretukla Goricu Redžepagić (47) ispred zgrade u Ulici Ivana Ribara, u kojoj živi. Slomili su joj nadlakticu desne ruke i dva prsta na levoj ruci. Kaže, borila se za život. Sada živi u strahu. Plaši se da izađe napolje.

- Stalno mi je pred očima slika crnog pendreka i momaka u crnom. Nadam se da će policija otkriti napadače - kaže Gorica koju su spasle komšije.

Gorica se u nedelju uveče vraćala sa svadbe. Oko pola jedan stigla je ispred zgrade. Parkirala je auto i krenula ka ulazu.

- Izleteo je momak sa kapuljačom. Odmah sam potrčala. Vikala sam upomoć i dozivala decu. Iz mraka, stigla su još dvojica maskirana fantomkama. Onda su me napali - seća se Gorica.

Dobrivoje Radovanović, dugogodišnji direktor Instituta za sociološka i kriminološka istraživanja, ocenjuje da će žene sve više biti meta napada jer ih sve više ima u kriminalnim poslovima.

- One su postale deo kriminalnih grupa. Često su u društvu muškaraca s druge strane zakona i to im imponuje. Upravo zbog toga dešava se da, nekada ciljano, budu žrtve obračuna ili stradaju slučajno, kao što je to bilo u klubu na Adi Ciganliji - podseća Radovanović.

Back