БЕОГРАЂАНИ ДА ЛИ СЕ СЕЋАТЕ

crow:
:D :D :D
pa stvore... ti si se hvalio da si bio u prvim redovima!

ti onda najbolje znash shta si radio!

i josh neshto... tad je tvoj Koštunica postao predsednik!!!

Па зато са пуним правом и причам о том 5. октобру. Тачно, каква сам будала, био сам у првим редовима, и само у једном тренутку приметим силно домунђавање двадесетак људи у црним кожним јакнама кратко ошишаних и укадрирам једног који наређује - и знаш шта се десило..........у сред те "победничке гунгуле" ја сам се окренуо и отишао кући.

п.с. А што се Коштунице тиче, зар нисте сви па и сам ЗЂ причали да је он за све то време спавао И ДА СТЕ ГА ДОНЕЛИ НА РУКАМА........хајде не зезај........

jedite_kod_Joa:
СРС победио у Београду.Ђилас још није поднео оставку...

Једина странка коју треба забранити је лдп.
http://forum.krstarica.com/threads/133378

c009.gif

I šta ćemo sad?

sw-darthBEN:
Da li stvarno mislis da je Cheda umesan u ubistvo premijera ,pa da je tako sigurno Zoranova zena nebi bila sa njim u dobrim odnosima , ona sigurno vise zna od mene i tebe .

To ubistvo je politicki inspirisao vojvoda Sheki ,a mozda i vise od toga

Видиш ово ти је потпуни промашај у вези Шешеља, и иначе сам приметио да све чешће има појава некаквог ЧОПОРАТИВНОГ ПОНАШАЊА које ми се уопште не свиђа... знаш оно када се ноћу враћаш кући кроз парк и наиђе чопор паса луталица... и ти идеш полако... и довољно је да само ЈЕДАН ЛАНЕ - и сјури се цео чопор на тебе - а ти се после хеби........и крпи у Ургентном центру.

У вези убиства ЗЂ - сви се праве блесави и да нису чули речи тадашњег министра унутрашњих послова оног муцавог Душана Михајловића КОГА ДАНАС НИКО И НИГДЕ НЕ ПОМИЊЕ - вероватно зато што мЛого ЗНА. А он је рекао, ја лично чуо, ДА СУ У УБИСТВО ЗЂ УМЕШАНЕ НЕКЕ СТРАНЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ. Тачка!

Psihologue:
Eremita mešaš KRAĐU IZBORA sa potezanjem pištolja na taksiste...
KAD je PUČ ili svrgavanje DIKTATORA zaboravi na legalne upade u
institucije,valjda si toliko obrazovan ili...

А пљачка Скупштине 5.октобра и осталих институција, где су "револуционари" носили уметниче предмете, слике, столице... И да где су те слике? Да ли су кривично гоњени? :evil:
Линч над људима, а бога ми и над женама, па чак и децом... Девојчицу др. Бојића у школи ошишали до главе - ЛУСТРАТОРИ НАД ДЕЦОМ! :evil:
Много грозоморних ствари је урађено у име револуције...

Psihologue:
Pa izdavanje samom sebi MAGISTRATA...
Pa izdavanje Robne kuće u Zemunu za 1d po kvadratu itd itd..

Е докле више прича о Магистрату и то углавном причају они који везе са Земуном немају!?
Па јел су Земунци на последњим локалним изборима поново изабрали СРС, па јел су победили радикали и сад на овим задњим изборима у Земуну...
Па што се ти бусаш у јуначке груди, кад се Земунцима свиђају радикали?

jomini:
Sve teže mi je da obitavam ovde...
c038.gif

Е, Јом, данас сам се баш добро смејао са једним другаром у вези ТВ програма из Војводине - закључили смо ДА ЛАЛЕ ЧИМ ЈЕ НЕКИ ПРОБЛЕМ ИЛИ НЕШТО ГУСТО О'МА УДАРЕ ЕМИСИЈЕ СА ТАМБУРИЦАМА и то оно ситно, миле....... врло симпа а и смирујуће......тако и ти брате уведи овде под обавезно отварање неких сајтова са тамбурицама........ :lol: :lol: :lol:

eremita:
Е, Јом, данас сам се баш добро смејао са једним другаром у вези ТВ програма из Војводине - закључили смо ДА ЛАЛЕ ЧИМ ЈЕ НЕКИ ПРОБЛЕМ ИЛИ НЕШТО ГУСТО О'МА УДАРЕ ЕМИСИЈЕ СА ТАМБУРИЦАМА и то оно ситно, миле....... врло симпа а и смирујуће......тако и ти брате уведи овде под обавезно отварање неких сајтова са тамбурицама........ :lol: :lol: :lol:
Pa da, mirno, ljudski, bratski... A ne kao vi što se samo svađate... :-D

eremita:
Што, бре, једеш лајне, човече, па зар си заиста толико глуп да мислиш ДА НЕМА ФИЛМОВА КОЈИ БИ МОГЛИ ДА ПОТПУНО ПОБИЈУ ТВОЈУ ШАБАНСКУ ФОРУ, дај да видимо СНИМКЕ 5.октобра - ЗАШТО ИХ НИГДЕ НЕМА - ДАЈ ДА ПРЕПОЗНАМО ЛИЦА ИЗ ПРВИХ РЕДОВА, ЗАШТО ИХ НИГДЕ НЕМА, ДАЈ ДА ВИДИМО СНИМКЕ УПАДА У ИНСТИТУЦИЈЕ - ЗАШТО ИХ НИГДЕ НЕМА........али појавиће се ! :lol:
najveca greska 5.oktobra je sto ti iz prvih redova nisu nakitili beogradske bandere bagrom koja je upropastila ovu zemlju...

Дафмен:
Видео сам у изборној кампањи једну одличну рекламу Београдских демократа (ДС) где су пустили све клипове са "војводом" Вјекославом овај Војиславом Шешељем који позира са калашњиковим са шубаром, онда се бије у скупштини, па полива водом и Најгоре од свега ЊЕГОВИ ТЕЛОХРАНИТЕЉИ ДРЖЕ ПУШКЕ НА ГОТОВС ПРЕМ СТУДЕНТИМА. Ово је по мени довољан разлог да се СРС забрани... АЛи народ је кратког памћења, закључио још Макијавели ...

...a je li tacno da je Seselj kada je Tito umro... pa kao stali tramvaji, ljudi na ulicama odavali pocast i tako...kao lud trcao ulicama i zato zavrsio u zatvoru?

Andreavk:
...a je li tacno da je Seselj kada je Tito umro... pa kao stali tramvaji, ljudi na ulicama odavali pocast i tako...kao lud trcao ulicama i zato zavrsio u zatvoru?

nije on bas tolika budala....znao je taj sta radi..
jedino se zajebo sa ovim iz haga...tu se tesko preracunao

a secas se kad je skupio ekipu da otkopa tiletov grob?
bio i nikolic..kao profesionalac :lol: da iskopa...
cirkus... :lol: al' na kvadrat
ali .........deo naseg ''probudjenog'' naroda se tako primio i uspalio :roll: ...
..da nisi mogao vise da zaustavis ''dogadjanje naroda'' :wink: sto bi reko cuveni ''pesnik'' ili vitez,sta bese?

Back