BEOGRADIZACIJA GLAVNI PROBLEM "MODERNE SRBIJE"

my.php
[/URL][/IMG]

dmauka:
cek, cek...da pijemo za pokoj duse decentralizacije? znaci zivela centralizacija? znaci dajte pare u Beograd? e, pando, sad ces da nadrljas... :wink:
:shock:
U hebote, udarila mi tastovača u glavu pre nego što sam je omirisala!
Uata mistejka tu mejka!
Ispravka: nije ono što sam napisala, već je ono što sam mislila ;)
S'g će Nišlije da me oderu k'o zeca!

[
QUOTE=medved_bg]Donosim lukac! :) Ebo ćevap bez luka...
A za ljutu moram da se konsultujem sa kolegom (orbitom) - tek sam sad videla da je "poslat na službeni put", valjda neće dugo...Bolje ćemo da mislimo posle, vjoš ako je ta tastoača dobra k'o što bobanjov priča...ihaj! Ima posle da pijemo za pokoj duše decentralizacije, potpisujem! :D
[/QUOTE]

U mene sumnjaš??? Ovakvog si čoveka našla da falsifikuješ?!
Ubiće tebe Bili, ja ti kažem.
Za pokoj duše :shock: taman posla. Pa vidiš kakav se karneval sprema zahvaljujući decentralizaciji. Šta da radimo ako je ne bude više, nema onda ničega. a taman smo osnovali ''ĆEVAP DRUŠTVO''.

bobanjov:
U mene sumnjaš??? Ovakvog si čoveka našla da falsifikuješ?!
Ubiće tebe Bili, ja ti kažem.
Bož'sačuvaj! Da te nema, valjalo bi te izmisliti :smile:

bobanjov:
Za pokoj duše :shock: taman posla. Pa vidiš kakav se karneval sprema zahvaljujući decentralizaciji. Šta da radimo ako je ne bude više, nema onda ničega. a taman smo osnovali ''ĆEVAP DRUŠTVO''.
Ništa, onda ćemo da se proširimo na međunarodno tržište...umnožavamo društvo i ukidamo centralizacije :D Moderni Napoleoni, hebote! :lol:

[
QUOTE=medved_bg]Ma, ne brini, odustalo se od napada - dmauka ispravio propust, uputio poziv, dolazimo k'o ravnopravni članovi, sa punim rukama.
[/QUOTE]

Pandice, evo predloga: da se okupimo i napravimo klasičnu centralizaciju. Centralizujemo sav roštilj (ćevape, pljeske, vešalice, ražnjiće, mešano meso...) na jedan sto.Karneval centralizacije. Pa da vidim ko će da se buni kako ona ne valja.
Moram da idem. Čujemo se kasnije. Pozz

bobanjov:
Pandice, evo predloga: da se okupimo i napravimo klasičnu centralizaciju. Centralizujemo sav roštilj (ćevape, pljeske, vešalice, ražnjiće, mešano meso...) na jedan sto.Karneval centralizacije. Pa da vidim ko će da se buni kako ona ne valja.
Moram da idem. Čujemo se kasnije. Pozz
Što se mene tiče, protiv ovog ko se buni, otpadne mu....nešto.
Čekamo odgovor ostalih članova, pa da verifikujemo.
Pozz

SIGNATURE 350:
ja sam lepo rekao da se ja zalazem za finansijsku DEcentralizaciju.
a ne rostiljsku 8-)
kad je rostilj mogu da pojedem vise ako je centralizovano :D

Samo ti nastavi da se hvalis pa cemo morati da pravimo tajno drustvo sa tajnim sedistem u tajnom gradu..."CRNI ĆEVAP" ! :mrgreen:

U stvari, baš da vidimo koliko ti to možeš da proždereš...
Pando, je l mi da čekamo Nišlije ili da se nalazimo na pola? Hajmo lokacije ...

dmauka:
Samo ti nastavi da se hvalis pa cemo morati da pravimo tajno drustvo sa tajnim sedistem u tajnom gradu..."CRNI ĆEVAP" ! :mrgreen:

U stvari, baš da vidimo koliko ti to možeš da proždereš...
Pando, je l mi da čekamo Nišlije ili da se nalazimo na pola? Hajmo lokacije ...
Pa nije fora bez Nišlija... :-?
Nije u skladu sa osnovnom koncepcijom Društva - centralizacija roštilja.

Back