ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
razlika je ocita . i dok jedni govore ko kriminalci drugi su kulturni i uljudeni ali koga zene zapravo vise vole ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razlika je ocita . i dok jedni govore ko kriminalci drugi su kulturni i uljudeni ali koga zene zapravo vise vole ?
Ko je dovoljno mator, setiće se.....
Redovno su bili neki rivaliteti među nacijama u staroj Jugi.
Te, muzičke svečanosti, te ovo bijenale, te ono bijenale, te karavan prijateljstva.
Jedne godine dođu zagrebčanke autobusima u Beograd na jebačinu,
iduće idemo mi da ih izjebemo u Zagreb.....
I tako, večito, dok je bilo i "bratske " ljubavi.
Sećam se da su neke vodeće novine, zagrebački "Start" i beogradska "Moda" svake godine
organizovale takmičenje za idealni par u Jugi.
Redovno su to bili - zagrepčanka i beograđanin.....
Slučajno ? Ma, nikako. Jedan od retkih trenutaka kada su "braća" bili iskreni !
pa ja ne znam prosto sad koji su koji al kresno bih neku zagrebcankurazlika je ocita . i dok jedni govore ko kriminalci drugi su kulturni i uljudeni ali koga zene zapravo vise vole ?
Nešto si pobrkao lončiće...
Rekla bih da su dalmoši kategorija, a ne zagrebčani,ispravi pitanje
- - - - - - - - - -
Koja je to epoha? Daj nešto svežije![]()
Moj glas ide Splicanima i Novljanima...
Splićanke ?splicani su glupi, al su im zene super
Marsovce.razlika je ocita . i dok jedni govore ko kriminalci drugi su kulturni i uljudeni ali koga zene zapravo vise vole ?
[Ne_Vazim_Se];26556521:pa mozesh to tako da posmatrash... a mozesh i ovako: dok jedni govore kao pravi mushkarici, drugi zvuche kao neki pederchici.
zbog toga je jasno koga zene vishe vole.
vidish, sve je pitanje percepcije.![]()
Moj glas ide Splicanima i Novljanima...