Beograd

Draga,nece se rusiti crvene zgrade,koje su nekad i tebi pripadale,bivsi generalstab JNA,vi kazete stozer vojske i druga,bliznakinja je bivsi sekretarijat za narodnu odbranu,prva je preko puta vlade Srbije,ne skupstine,druga preko puta Ministarstva inostranih poslova.Obe ce biti renovirane kako su izgledale i predstavljaju sa onim stepenastim delovima kanjon Sutjeske.Inace,znas da ce se u Beogradu,pored Hale koja ti se svidja(NBA arena)graditi najveca zgrada u Evropi,veca i od Komerc banke u Frankfurtu.Sto se tice bivse zgrade CK SKJ,sad poslovnog centra Usce,gradice se jos jedna ista takva pored nje tako da ce biti bliznakinje.

Opa, super. Ona Hala je fakat ogromna, i zaista prekrasno izgleda. :D
U Zagrebu nema nesto takvog, kod nas samo nicu neke poslovne zgrade, koje grade tajkuni. Najveca sportska dvorana je Dom sportova, (sad se tamo odrzavao koncert depeche moda) a i ona se polako raspada. Nadam se da cu sad kad dodem u 5 mjesecu otic i na koji splav, svi vele da je tamo super. Kako je kod vas s zaposlenjem? Da li je teško nac posao? U zagrebu je katastrofa, posla nema. Sad svako jutro i vecer, po gradu se mogu vidjet ljudi, kako skupljaju (plasticne boce, staklenke, konzerve) jerbo kod nas došao zakon o povratku ambalaže. Za svaku bocu ili konzervu dobije se 50 lipa, ekipa tako zarađuje za kruh.

Alverdine:
A šta da ti kažem?

I ujednoj, i u drugoj zemlji ima kretena. :D
a koga pa zabole za to sta se desava u zagrebu
aj marsh odavde na neki yugonostalgicharski 4um
i yebe mi se i za utiske glupih purgera
malo,malo pa kao "jaoooo sto vam je super"
pa naravno da je super,mozete samo da nas gledate INDIJANCI

alergichan sam na hrvate,pa to ti je...

hahaha "vashu muziku" i "krash proizvode"
pa taj shund kad chujem BUKVALNO pocnem da se znojim od nervoze,ali BUKVALNO
a krash,svasta......to nisam voleo ni kad sam bio klinac,jako mudo
idi i ..."ne okreci se sine"
8)

e,da "SVI STE VI SEVE" :mrgreen:

8)

E moj prijatelju, idi malo na njihove forume, pa da vidis kako se ophode prema nama. Doduse i tamo se nadje poneki koji je alergican na srbe ("srbe na vrbe" i te fore), al' dobro, sta je tu je.
Pozdrav zagrepcanki, i hvala joj sto je podelila utiske sa nama...

meni je bas simpaticno sto se devojci dopada u Bgd i sto je zelela to i da nam kaze!
jeste da mi kod njih nismo bas tako dobrodosli, i da uvek mi ispadnemo 'ebene stranke, ali ...
samo tu smrdljivu jugoslaviju niti su nase generacije pravile, niti smo je rasturali, pa nema razloga ni da se mrzimo.
ali, sta je tu je...

Mene iskreno uopšte nije briga što ona misli da je ovaj grad super jer sam znala da je super i bez da se ona pojavila to da mi kaže.
Da'l će da kucka dalje il neće njen problem.
Nije mi za sad ostavila nikakav utisak

Ljudi, koji vam je?!........
Sto ste sad odjedanput napali devojku.....
Dodje neko i kaze da nam je grad lep i da joj se svidja, a vi je iznapusavate.....
E, pa stvarno.......
:roll: :roll: :roll:

Ja stvarno ne znam koji vam je?
Pa sta i ako je bila ironicna?!?
Juga se raspala i to pre 15 godina. Zabole me i za politiku i za politicare, oni su nas samo posvadjali i nista vise, a vi se jos uvek przite na te njihove price. OK, ponasaju se preme nama kao prema nizoj rasi, ali mi bar ne moramo tako da se ponasamo!! Ohladite glave.

Skapirajte vec jednom da svuda ima dobrih ljudi!!! I u Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Avganistanu, Americi......
Jeste da su mi hrvati u globalu sa svojim stavovima malo agresivni, ali dobro.
A i ova devojka, kako se uvredi covece zbog jednog negativnog odgovora, pa nije valjda stvarno ocekivala da ce svima bas biti drago. Treba da zna....
A i onaj koji ide u Hrvatsku treba da zna da ce i tamo naici na nekog ko mrzi srbe, ali.... i na one koji su O.K.

Klustrofobija je strah od zatvorenog prostora a ksenofobija je strah od stranaca.Nije mi jasno kako neki koji su oterali devojku sa foruma a bila je dobronamerna koriste te zapadnjacke kompjutere i windows americki?

Sikorsky:
Klustrofobija je strah od zatvorenog prostora a ksenofobija je strah od stranaca.Nije mi jasno kako neki koji su oterali devojku sa foruma a bila je dobronamerna koriste te zapadnjacke kompjutere i windows americki?

Nemaju strah od prozora vec od stranaca. :D

Back