Beograd

A eto , proslogodisnja uspomena na SAVU,

b9ek5z.jpg

drvo moje mladosti , penjali se mi davno , davno , praveci se, pred simpatijom...:hahaha:

Eh , da mi je.......;)

Хајде, не кукај. Сад бар из личног искуства можемо да сасвим разумемо "Жал за младос" и ону чувену реченицу : " Беше наше!"
Уживај, бре;):bye:
Нек ти још за лепотињу и убавињу срце вене и гине.

Хајде, не кукај. Сад бар из личног искуства можемо да сасвим разумемо "Жал за младос" и ону чувену реченицу : " Беше наше!"
Уживај, бре;):bye:
Нек ти још за лепотињу и убавињу срце вене и гине.

ebem mu misa , bas je tako.:eek:

za sve je Ljiljka kriva, da ne bese slike PLATANA, ne bi me, vako tresnulo u glavu...:sad2:

secanja na mladost- ludost.:whistling:

Eto , ranije , ono , odes u prodavnicu , knjiga i kazes, DAJ MI JEDNO METAR , A MOZE I DVA METRA KNJIGA
i mesaj , one Crvene i one sa crnim i nemoj da zaboravis i tu i tamo , nek druge boje.

A danas , hocu reci , prosloga leta , na Zelenjaku , izlazak iz Busa kad ono.....buuuum ...KNJIGAAAAAAAAA tj knjigeeeeee

234dhj.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Eto , :)

pa dje ,s ti bre, pa zar Ja da tebe cekam, i jes mi Ti neki frajer.

ma , more ima da vidis ti...

moze to bit da je napisano a moze i bit , nes drugo...

prolaz na ZELENOM VENCU :lol:

2hyfp6e.jpg

Не , Марсијанер оно нисам ја код Коларца, него један пријатељ, па сам га снимио преко пута себе за столом.
Слике су ти баш добре и освежавају тему.

Не , Марсијанер оно нисам ја код Коларца, него један пријатељ, па сам га снимио преко пута себе за столом.
Слике су ти баш добре и освежавају тему.

E vis, u tom Kolarcu, nekada se uzivaloooo, od mojih starih kelnera , radi samo njih dvoje , ustvari , vise su unutra.Tako sam i sa drustvom pijuckao pivce , uzivao u pogledu , mislim parih OCI i pitah za stare kelnere, i mladi kelner ti ode i ...

pojavi mi se stari kelner i prepoznao i , cascavanje je islo.

nego , prosle godine je i bilo izlizeno i dosta TRANSFORMERA ...

DAL da ih postavim....

- - - - - - - - - -

i nesto , sto je na zapadu normalno i kod Vas vidjoh...Reklame

25spocl.jpg

- - - - - - - - - -

I kao nekada, CEKAM TE KOD KONJA....

i dalje se mladi -nalaze kod KONJA.

2lihnqb.jpg

Back