Beograd ubedljivo najgori,pa Kragujevac i Niš

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.900
Beograd:20.8.2021 g.

Poslednjih nekoliko dana, Beograd je najkritičniji a samo danas je testirano 12.773 osoba od kojih je pozitivno 1.592, na respiratorima je 29 pacijenata, dok je 7 odoba preminulo.

Ponovo je najkritičnije u Beogradu gde je ukupno zaraženih pacijenata 378, zatim Kragujevac sa 75, Niš 68, Novi Sad 61,Valjevo 43,Despotovac 31, Preševo 28, Kraljevo 26, Kladovo 23, Čačak 21, Paraćin 20, Vranje 20.
izvor:B92

Beograd:20.8.2021 g.

Poslednjih nekoliko dana, Beograd je najkritičniji a samo danas je testirano 12.773 osoba od kojih je pozitivno 1.592, na respiratorima je 29 pacijenata, dok je 7 odoba preminulo.

Ponovo je najkritičnije u Beogradu gde je ukupno zaraženih pacijenata 378, zatim Kragujevac sa 75, Niš 68, Novi Sad 61,Valjevo 43,Despotovac 31, Preševo 28, Kraljevo 26, Kladovo 23, Čačak 21, Paraćin 20, Vranje 20.
izvor:B92
Опростите, да ли су то резултати свих тестираних са брзим тестовима и са PCR тестовима?

Да ли се у ове позитивне воде и они који су имали лакшу прехладу (2-3 дана) али су били позитивни на брзим тестовима (који иначе показују да постоји нека вирусна инфекција).

Што се тиче ових на респираторима да ли је ико проверио на који начин и због којих разлога су ти људи на респираторима?
Нпр, ако бих сада ушао у ковид- болницу (физички здрав без икаквих симптома, са добром физичком способности, али да ми неко ували причу о позитивном тесту) са мојом придодатом дијагнозом (које нису плод утврђивања већ је доктор просто написао дијагнозу ), уз фанатизам санитетског особља у ковид болницама које би ми увалило и терапију за ту придодату дијагнозу, гарантовано бих кроз неколико дана и ја био на репиратору, уз констатацију "галопирајући ковид", "никад нису видели такав колапс организма" и сл... (причам о чињеничом стању а не о рекла - казала)

Дакле, колико је њих на респираторима због ковид-19, а колико је завршило на респираторима због неадекватног избора терапија?

Притом, од оних позитивних на тестовима- колико је заиста пацијента а колико се њих излежава код куће и пита због чега кад има није ништа (или као неки које знам користе добијено слободно време да се одморе од одласка на посао)!?

Горе наведено су чињенице из мог окружења односно искуства људи са којима живим, радим и дружим се!

Другим речима највећа опасност од ковид-19 долази због стварања привида опасности од болести која најчешће није отишла даље од прехладе.
Што се тиче људи на респираторима - ако би се за све који су означени као ковид-19 пацијенти, а налазе се на респиратору (респиратору не на инхалатору), извршила контрола медицинске документације и датих терапија, плашим се да би неки лекари отишли у затвор (уколико их већ родбина покојника не би линчовала)!

Back