Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
neka dodje uvece, i neka malo zalazi u "krajeve"
pa cu gi upitam, dal su suze isle na oci![]()
Kad igra Partizan, Rad....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka dodje uvece, i neka malo zalazi u "krajeve"
pa cu gi upitam, dal su suze isle na oci![]()
Kad igra Partizan, Rad.........što si zloća....
:
Baš mi je drago:
Ada je lepa u svim godišnjim dobima; čak i zimi ima svoju čar.
Nadam se da ćeš doći još koji put i upoznati bolje naš Grad.
Al vas lozi ovaj @kyo
Vidite da pise ekavicom, kao Srbin
E zdravo ljudi moji... Nisam imao pojma gdje da se obratim, a hitno mi je, pa ne zamjerite ako sam naprosto promasio temu. Zanima me da li mi neko moze reci koliko je udaljen aerodrom N.T od glavne autobuske stanice Bg? Kako najlakse od stanice do aerodroma? I koliko otprilike kosta taxi prijevoz od - do, ukoliko se ipak odlucim na tu opciju! Buduci da cu uskoro putovati od Sarajeva busom do Bg, a onda avionim do Stockholma, neophodne su mi ove onfo.... I da...(u svojstvu turiste): najjaca stvar za turiste u Bg su prejeftine avio karte...Bg-Sto 17.5 euraUnaprijed hvala za odgovor!
Hvala na odgovoru! Morat cu koristiti taxi, iako je ocigledno skuplje od stanice do aerodroma, nego li od Bg do Sto. Mislio sam da je taxi relativno jeftiniji. U sarajevu za relaciju od 20 km, ne vjerujem da bi morao platiti vise od 10-12 eura! No dobro.... Hvala mnogo!
Hahahahaha ovo prvi put cujem, ti nisi turista ti si...covek koji bi da se vozi jeftino
Najjaca stvar za turiste - jeftine avio karte LOL
Hvala na odgovoru! Morat cu koristiti taxi, iako je ocigledno skuplje od stanice do aerodroma, nego li od Bg do Sto. Mislio sam da je taxi relativno jeftiniji. U sarajevu za relaciju od 20 km, ne vjerujem da bi morao platiti vise od 10-12 eura! No dobro.... Hvala mnogo!
Znaci... prvo pitaj koliko kosta, pa tek ona zatvaraj vrata za sobom:-D!?ako naletis na divljaka taksistu...40 eura
a za dzez imas neki nocni klub sto radi od 8-9 uvece...e sad, nije svako vece dzez,ali ako pogodis, atmosfera ume da bude valjana. mesto se zove Blu mun a nalazi se u ulicici koja preseca knez mihajlovu.(zagledaj u ulicice i videces natpis, a mozes i pitati one ljubazne prodavacice u traficimoze i samo gdje se svira Jazzmuzika
sad citam da si iz beca, pa kapiram da imas para ko pleveNeko dobro srpsko jelo...
doći ću tamo negde na jesen (10/11.mesec) opet![]()
edit:
sad citam da si iz beca, pa kapiram da imas para ko pleve
ondak ti preporucujem boemsku cetvrt,lako je naci. na par minuta od centra.
tu je usluga 5+ hrana 5+ atmosfera 5+ probaj u 3 sesira ili..ma videces uostalom sta ti se svidja![]()