Pocinju da me nerviraju price o Beogradjanima, gde god da odem kruzi prica, oni su umisljeni, prostaci, nekulturni, i kakvi sve ne, E sad, ne znam da li ste gledali ili videli jedno istrazivanje neke marketinske agencije, o tome koliki je procenat Beogradjana(pravih beogradjana) u stvari u beogradu. Rezultat je razocaravajuc, inace, istrazivanje se sprovelo u jednu subotu u knez mihajlovoj, sad se ne secam lepo ali mislim da je broj ispitanih bio negde oko 700 ljudi. Verovali ili ne samo tri procenta (3%) je bilo beogradjana, sve ostalo su bili ljudi iz unurasnjosti, crne gore, bosne. Eheeej 3%!!!!!!!!!!! Zato mislim da je prica da su beogradjani takvi kakvi su totalno nebulozna, JER beogradjana skoro da nema, a oni koji su jos uvek u beogradu sigurno nisu onakvi kakve ih ljudi vide.
Iskreno, namam nista protiv ni bosanaca ni crnogoraca, a pogotovo nemam protiv ljudi iz centralne i juzne srbije ali istina je da dolazak tih ljudi, ne znam kako da se izrazim, smanjuje punu sliku o beogradjanima. Nadam se da sam uspeo da objasnim moj stav :-?