Beograd posle protesta

Uskoro svice jutro, a Beograd ce se po ko zna koji put probuditi silovan. Ni prvi, a, nazalost, ni poslednji.

Covek prosto ne zna za sta da se uhvati u ovom haosu. Da li na miran protest koji je ostao u senci nemirnog, (ali ne bas toliko nemirnog koliko zapadni mediji zele da nas ubede, kao da je nocas mal'ne izvrsena okupacija celog SAD-a nezapamcena u istoriji).

Nego, mene boli nesto drugo. Odavno nisam osetila takvu sramotu sto sam, ne Beogradjanka, ne Srpkinja, vec covek. Da gledas one klince koji jos nisu dobili prvu poluciju kako divljaju po ulicama... Tuga.

Nije toliko alarmantno so su ukrali gace i carape, vec pitanje- gde je bila murija?

Ne, stvarno, bez ulazenja u teorije zavere: a gde je bila murija?

A i zasto su ta deca tako zeljna rusenja? Ne kazem, bilo je gotivno propustiti skolu danas, ko jos ne voli proteste. Ali decko, da ti kazes da volis ovu zemlju a da rasturis pola prestonice. Nije samo Kosovo Srbija, i Beograd je Srbija.

PS-Za one koji nisu skontali, ne branim Amere/Hrvate/Siptare/Solanu/Vuco i ostale. Ne zaboravite, oni nikada nisu rekli da vole Srbiju, logicno je sto nam prave sranja.

Ali zasto sranja prave i oni koji tvrde da vole ovu zemlju?

Dugo sam privatnik i u vlasnistvu sam 2 lokala. Radim krvavo i tako sam i zaradila novac za kupovinu.
Ne znam zasto bi svi lokali u centru bili neposteno zaradjeni. Mozda se basman nije bas dobro izrazio, ali to tvoje 'poceli lopovi da se javljaju' je stvarno reakcija napaljenog zavidnog klinca.

Ne, strelice, ne razumesh ti to. To su nashi mladi, nashe uzdanice, konfiskovale nepravedno stechenu imovinu, u znak protesta protiv privrednog kriminala. Sve te patike ce plemenito da razdele Romima u Karton City-ju.

Mislim da neki zaista ne kapiraju da ce sve to morati da se plati iz nasih dzepova. Doduse, ova deca sto su pravila sranja su izdrzavana od strane roditelja i nece oni biti ti koji ce placati. Porez se uvek placa, ali ne mora narod uvek da calne lovu za opravak vise objekata u prestonici.

Sto se tice ambasada, iako je formalno to teritorija datih drzava objekat je nas, ambasada moze da bude u bilo kojoj zgradi, ali zgrada je nasa i jos cemo mi da placamo. Da ne pominjem onaj nesrecni Mek na Slaviji. Idioti su nocas unistavali srpsko, jedino strano sto ej stradalo je par novinara i zastava. Najjaca fora je kada su tukli bracu Ruse jer nisu provalili da su Rusi. A sto da nam Putin pomogne kad mu bijemo drzavljane?

To, da li je balavurdija iz Beograda ili ne, nije toliko vazno.

Hajd' ne pricaj svasta sad i ti, samo je trebalo da se jos i ljudi pobiju na ulicama.

Liiicno... Iako sebe smatram jakom osobom (:p) mislim da bi lako mogao da me prebije pijani klinja od 17 godina, ne stidim se to da priznam. :D

Poslednja izmena:
Serbia_future2.PNG

znaš kako je, uzmem patiku, pa se zamislim--- šta bi zen rekao o patici? šta je zapravo patika, ili KO je patika, ili patika jedino jeste patika kada se odrekne svog spoljašnjeg ja da bi se ponovo pojavila u svom prvobitnom (beskonačnom) obliku i... ma jel vidiš šta mi se desi?dok se ja trudim da shvatim nešto prekomplikovano za mene, barabe popališe kontejnere!

jehbes ti mitng koji naveliko organizovase ovi "narodnjaci", te besplatan sendvic te besplatna voznja, jos samo sto dnevnice nisu delili za dolazak na shorku, a skupi im se ljudi kol`ko bi Ceca nabrala da se zavetuje na koncert na lokalnoj TV....Hvala onima sto ne dodjose na ovakve demonstracije ( ukljucujuci i policiju), hvala im sto ih je toliko , jer to znaci da smo nesto naucili za sve OVE godine...

bruka i sramota celokupne drzave sta narod radi po ulicama i do cega smo se doveli.
divljaci sa promajom u glavi i politicari sa sizofrenim mozgovima :neutral:
nece srbe niko drugi unistiti,jer nece stici - oni vec to sasvim uspesno rade sami.
pa bas me zanima dokle ce potrajati :(

Back