Beograd podržao odsecanje ruku u Iranu!?

Dobro je sto je banovan i podrzavam banovanje svih koji remete dusevni mir zutih diskutanta. Ne moze se dozvoliti nekim tamo marloncinama da zbunjuju i uznemiravaju one koji tako predano rade na nasem putu ka Evropi.
Sa druge strane dobro je sto se ne banuju takvi konstruktivni diskutanti poput onog Chaveza, igididija i slicnih.

Upravo tako. Za malo da udjemo u Evropu kad eto marloncina izminira sve. :D:D

Dobro je sto su moderatori napokon shvatili kakva odgovornost lezi na njihovim nejakim plecima.
Sta da su kojim slucajem dopustili tom marlonu i njemu slicnima da ovde na ovom forumu propagiraju svoje kontrarevolucionarne ideje?? Ode sve u majcinu. Opste je poznata cinjenica da je ovaj forum epicentar politickih promena u srpskom drustvu i on se mora pazljivo nadgledati.
Svi mi, iskreni Europljani, mozemo da ovde mirno i opusteno diskutujemo jer znamo da budno oko moderatora bdi nad nama 24 casa dnevno i stiti nas od losih, neevropskih uticaja.
Hvala im.

http://www.svevesti.com/?l=sr&a=114664

Опет смо против ЕУ :sad2: Свака част Србији за овај потез :ok:

iako je verovatno sigurno ovo napravljen dil o povezivanju sa glasanjem za nas predlog u un-u,
ipak je tuzno.
gubi se poenta; ne to sto nismo glasali sa eu,
vec to da nekome zaista negde odsecaju ruke i da se ljudi ovde raduju sto protiv toga nismo glasali samo zato jer 'rezoluciju predlaze zapad'. well, zapad je cesto u pravu. :roll:

kao sto je malo chudno da nema identicnih rezolucija povodom istih ili gorih stvari u, recimo, saudijskoj arabiji> divljak je divljak, zar ne?

..zashto je marlonchina banovan?..ebem ti ja ovaj forum, dopushta se rvatima da velichaju oluju, shiptarima da njajuke kol'ko oce, lsd da shire defetizam i lupju nebuloze o genocidnom srpskom narodu i nikog od njih da banuju..pravda za marlonchinu.

Liq, nije uredu ta takvim stvarima pridaješ pažnju.To se stavlja na ignore i nikako ne deliš takva saznanja sa širom audencijom.
Sad , neki sajber čičica/babica koji ,pod još uvek neobjašnjivim okolnostima, ima pritup kompu i nekim nebitnim opcijama,može da iskoristi ovaj tvoj post i da otrči kod šefa da traži povišicu.
Zar stvarno želiš da,makar i nesvesno, doprineseš da jedna baraba takvog volumena,na kontu tvoje naivnosti, omasti brk ?

A i ja lud,pišem sve ovo,možda doprinesem da mu/im gazda uz povišicu udeli još po koji bonus pride....hebga kad sam emotivan tip.

Jednostavno, mi smo različite civilizacije, i ono što je jednima normalno, drugi se toga gade i užasavaju, i obrnuto...

ovo bi moglo mozda da stoji da ne postoji u medjuvremenu nesto sto se zovu univerzalne deklaracije ujedinjenih nacija, dakle lista prava u deklaracijama i konvencijama koja su nastala ili potvrdjena pod pokrovoiteljstvom UN-a i koja danas, ma i ako nema striktne pravne sankcije za njihovo nepostovanje, ipak je mahom ushla u obichajno pravo ili ako ne, barem podrazumeva moralnu kaznu za prekrsaje

Kina i Rusija :mrgreen:....................kazem ja zavrcu se ushi govecetu a vi mi ne verujete :mrgreen:

:super:

Videli i Rusi da Srbija voli samo tesku ruku i kako krme voli cizmom u glavu (videli od Amerikanaca i EU) :hahaha:

p.s. Ispravna odluka Srbije, sta ima eUropska i Americka gamad da se mesaju u unutrasnje stvari drugih drzava, u nazad 50g crnci su im bili robovi, a danas im meksikanci u Kaliforniji i Texasu rade za 3$/h i oni ce da pricaju o ljudskim pravima, da ne spominjem sto i jedni i drugi cine pokolj po svetu u ime "demokratije".

...ne znam sta rade Irankama i cime ih hrane ali su najbolje ribe od Bosfora do Tokija :ok:

Ma ko j-ebe UN one i ovako sluze kao pokrice USA da terorise citav svet.Treba ostale zemlje da ih otkace i formiraju svoju organizaciju u kojoj ce svi biti ravnopravni i u kojoj ce zaista pravo vladati a ne sila i volja jedne fashisoidne drzave.I naravno ne primati USA i njene satelite u tu novu organizaciju.

iako je verovatno sigurno ovo napravljen dil o povezivanju sa glasanjem za nas predlog u un-u,
ipak je tuzno.
gubi se poenta; ne to sto nismo glasali sa eu,
vec to da nekome zaista negde odsecaju ruke i da se ljudi ovde raduju sto protiv toga nismo glasali samo zato jer 'rezoluciju predlaze zapad'. well, zapad je cesto u pravu. :roll:

k

ma da a kada im ovde Ivicina malo razbije picku i proseta bubrege na ulicama odmah kukaju i vriste i grokcu kao satro diktatura , ugrozena prava i slicno , a kada neko sece ruke zato sto se ne pridrzavas korana to im je bas cool :roll:

Videli i Rusi da Srbija voli samo tesku ruku i kako krme voli cizmom u glavu (videli od Amerikanaca i EU) :hahaha:

p.s. Ispravna odluka Srbije, sta ima eUropska i Americka gamad da se mesaju u unutrasnje stvari drugih drzava, u nazad 50g crnci su im bili robovi, a danas im meksikanci u Kaliforniji i Texasu rade za 3$/h i oni ce da pricaju o ljudskim pravima, da ne spominjem sto i jedni i drugi cine pokolj po svetu u ime "demokratije".

...ne znam sta rade Irankama i cime ih hrane ali su najbolje ribe od Bosfora do Tokija :ok:
njih po tri sata q.... u celo

a jel i tvoja zemlja glasala protiv ili i ona spada u tu zapadnu gamad ?:mrgreen:

a jel i tvoja zemlja glasala protiv ili i ona spada u tu zapadnu gamad ?:mrgreen:

Ne znam batice kako smo glasali, trenutno je parlament raspusten pa nas nesto boli Q za Iran, ali sto imamo Perzijanke :super: ma bruka kako su dobre :ok:

photo_bio2.jpg

Miss World - Canada

nazanin_afshin_jam...jpg

Nazanin Afshin

:worth:

Стопа криминала и убистава је далеко мања у Ирану него у Америци или Русији.

pa i ovde bi bila, kada bi se za kradju jednog telefona recimo odsecala ruka do lakata, a za dva do ramena.
znate li da je albanija bila najpostenija drzava na svetu za vreme vladavine envera hodze??? a znate li zasto????

Ne znam batice kako smo glasali, trenutno je parlament raspusten pa nas nesto boli Q za Iran, ali sto imamo Perzijanke :super: ma bruka kako su dobre :ok:

Miss World - Canada

Nazanin Afshin

Ramona Rina Amiri - Miss World Canada 2005
Bivša devojka Ilije Bozoljca.

ramona2007.JPG
ramona-amiri10.jpg

Apropo Irana, hajde da mi prvo u Beogradu napravimo metro sličan ovom u Teheranu, pa da onda krenemo da pljujemo po "šljamu necivilizovanom".
21_850914_L600.jpg

17_850914_L600.jpg

Poslednja izmena:

photo_bio2.jpg

Miss World - Canada

nazanin_afshin_jam...jpg

Nazanin Afshin

Ovakva jedna Perzijanka je došla glave Aleksandru Makedonskom. Zacopao se do ludila, a i svi su mu se generali poženili njenim sunarodnicama. Verovatno što su loše ribe.
Pa i pokojna Benazir je bila riba i po.

pa i ovde bi bila, kada bi se za kradju jednog telefona recimo odsecala ruka do lakata, a za dva do ramena.
znate li da je albanija bila najpostenija drzava na svetu za vreme vladavine envera hodze??? a znate li zasto????

Адеме за убудуће те молим да када ми одговараш на пост цитираш све а не само оно на шта желиш да одговориш :ok:

odlicna vest! nemesanje u tudje stvari nek nam je moto.
iranski narod ima pravo da izrazava svoju volju kako hoce i da je sprovodi u delo kako hoce dok god se samo njih to tice.

sad ce neko da upadne i kaze kako je u iranu tiranija i da narod tamo nista ne odlucuje, i to bi tako zakljucio jer je neobavesten.
ko hoce da se pozabavi pravim cinjenicama o Iranskim izborima, nek pogleda ovde:
http://en.wikipedia.org/wiki/Elections_in_Iran

jasno je kao dan da su ameri, koji bas ne mogu da se pohvale nekom demokratijom i stanju ljudskih prava, organizovali to glasanje ne bi li kako skupili sto veci broj drzava oko sebe za buduci front, Barak (onaj izraelski) gura li gura i mora da se slusa.

dobro je sto nismo medju njima u ovom glasanju, dobro je da se ne kladimo na mrtvog konja i lepo je sto je neko to uvideo u beogradu.
ko ne shvata sad, za godinu dve ce shvatiti ovaj potez sigurno.

http://www.svevesti.com/?l=sr&a=114664

Опет смо против ЕУ :sad2: Свака част Србији за овај потез :ok:

ДА, али да разумемо лицемерство ЕУ и САД:

1. Ова резолуција је предложена и односи се ИСКЉУЧИВО на иран
2. Да су неке земље предложиле да се осуди одсецање руку и каменовање жена У СВЕТУ- САД би то зауставиле и ставиле вето јер би се односило на њихове миљенике С. Арабију и остале.
3. Да су неки предложилио да се осуди погубљење малолетника У СВЕТУ- САД би ставиле вето јер на електричну столицу шаљу децу од 16 година!

Back