- Poruka
- 42.822
Iskoči ponuda za kupovinu stana Beograd na vodi 51 qm , dve sobe , lepo kupatilo , lepa terasa , lepo organizovan za 235 000 Eura
Da li se to isplati ?
Da li se to isplati ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne budi ovca.Iskoči ponuda za kupovinu stana Beograd na vodi 51 qm , dve sobe , lepo kupatilo , lepa terasa , lepo organizovan za 235 000 Eura
Da li se to isplati ?
Jesu skupi ali ljudi grese ako misle da su stanovi u BW namenjeni Srbima sa prosecnim platama. Ti stanovi su gradjeni za dijasporu eventualno domacu "elitu".kako su skupi stanovi, a zgrade nacickane preblizu
U celom svetu zgrade u centru se grade po istom principu. Jos je BW malo i razvuceniji. Deo do samog Starog mosta je malo cudan.ali zaista, dati tolike novce a gleda .'prozor u prozor'
Isplati se, imaces komsije fudbalereIskoči ponuda za kupovinu stana Beograd na vodi 51 qm , dve sobe , lepo kupatilo , lepa terasa , lepo organizovan za 235 000 Eura
Da li se to isplati ?
Meni je fenomen da tolike pare zarade ono bas neki odroni skrndelji , teske spodobe i komplexasi od ljudi
A gde bi ti kupio stan?Meni je fenomen da tolike pare zarade ono bas neki odroni skrndelji , teske spodobe i komplexasi od ljudi
A ja ne zelim da zaradim kapiras,meni taj potez nije merilo nicegaPa slušaj neko češe ajaj a neko radi i zaradi , probija led i stvara !
Meni bliska osoba je kupila stan upravo tu i dala ga na airbnb, non stop je iznajmljen
Ostavila je za sebe 5 termina u godini tad je ona u njemu
A ja ne zelim da zaradim kapiras,meni taj potez nije merilo nicega
Jeftinije ti i lepse 8 miliona puta u ToskaniIskoči ponuda za kupovinu stana Beograd na vodi 51 qm , dve sobe , lepo kupatilo , lepa terasa , lepo organizovan za 235 000 Eura
Da li se to isplati ?
A kako je tek lepo na Ciriskom jezeru.Jeftinije ti i lepse 8 miliona puta u Toskani![]()
Ma da. Ti si principicijelan.Nigde,da mi poklone a da moram da zivim tu odbio bih
Tu ne znam za cene, ali za Toskanu znamA kako je tek lepo na Ciriskom jezeru.