БЕОГРАД: Мигрант упао у стан са сечивом од 15цм, отац и ћерка га савладали!

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
Док смо чекали полицију, код мигранта смо испод јакне пронашли татину торбицу с документима, овако Ивана Петровић описује напад мигранта док су одговорни у власти и НВО које подржавју миграцију поново одлучили да прећуте напад.

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...civom-od-15cm-otac-i-cerka-ga-savladali-foto/

Koliko se novca dobija da se stitie ovi?

Да ли су га отац и ћера улубили мало пре доласка полиције?

Ma ciste lazi i fasiticka propaganda....
Na nesretne migrante svi se okomili.
Bas je njima do pljacke, ne znaju u tudjim zemljama da li su musko ili zensko...

Jesu li bili krivi i oni migranti iz Hrvatske 1991. koji su stigli u Srbiju?
Mani se dvostrukih arsina.
To su migranti iz Evrope, koji su došli iz susedne države u prtvu državu preko granice, onu kaj ima isti jezik, kulturu i veru. Ovo nisu migranti, već zaostala goveda koja koriste situaciju da pobegnu iz svojih raspali i zaostalih muslimanskih pustara i dođu u Evropu kako bi se ogrebali za socijalu. Zašto nisu ostali u Turskoj, koja im je daleko bliža svim kriterijumima? Mani se stvari koje ne razumeš Blajbiša.

To su migranti iz Evrope, koji su došli iz susedne države u prtvu državu preko granice, onu kaj ima isti jezik, kulturu i veru. Ovo nisu migranti, već zaostala goveda koja koriste situaciju da pobegnu iz svojih raspali i zaostalih muslimanskih pustara i dođu u Evropu kako bi se ogrebali za socijalu. Zašto nisu ostali u Turskoj, koja im je daleko bliža svim kriterijumima? Mani se stvari koje ne razumeš Blajbiša.
Pa u Turskoj je beda gora nego u drzavama iz kojih su izasli! Sta bi tamo trebali da traze?
Izbeglice gosp. Pametnjakovicu ne idu u drzave izbirane po veri i jeziku.
Oni idu tamo gde smatraju da ce im biti BOLJE.
Zasto je par miliona Srba otislo u Nemacu, Svedsku, SAD...? Po veri i jeziku...?

Jesu li bili krivi i oni migranti iz Hrvatske 1991. koji su stigli u Srbiju?
Mani se dvostrukih arsina.

Najveci problem sto je srbija primila neke sope, vlahe, bugare, turke, cigane ili sta su vec, koji do danas nisu naucili srpski, tamo negde 1878. Uglavnom najveci kriminalci, razni kumovi i drugi seljaci koji ubise predsednika vlade, lopovi poput Dinkica i Miskovica, prostitutke i slicna necista krv dolazi iz tih krajeva.
Ipak necemo potomke Tesle da poredimo sa sopima, arapima i crncima.
Nije lepo.

Ono sto je je znaimljivo ti sopsko-vlaski ganci najvise pricaju o Srbiji, Srbima u RS(iako nikad Veliku Moravu nisu presli) i pljuju.
O cemu se radi blajvi?

Najveci problem sto je srbija primila neke sope, vlahe, bugare, turke, cigane ili sta su vec, koji do danas nisu naucili srpski, tamo negde 1878. Uglavnom najveci kriminalci, razni kumovi i drugi seljaci koji ubise predsednika vlade, lopovi poput Dinkica i Miskovica, prostitutke i slicna necista krv dolazi iz tih krajeva.
Ipak necemo potomke Tesle da poredimo sa sopima, arapima i crncima.
Nije lepo.
Pa ni Tesla nije iz Srbije niti je ikada krocio u Srbiju.
Kakav je to Srbin?
Srbin na papiru?

Pa u Turskoj je beda gora nego u drzavama iz kojih su izasli! Sta bi tamo trebali da traze?
Izbeglice gosp. Pametnjakovicu ne idu u drzave izbirane po veri i jeziku.
Oni idu tamo gde smatraju da ce im biti BOLJE.
Zasto je par miliona Srba otislo u Nemacu, Svedsku, SAD...? Po veri i jeziku...?
Ne, nije beda. Ogromno tržište, velike kompanije, vema su uspešni. A ovi ne beže od bede, već od rata. Znači, izvboli na porvu teritoriju bez sukoba, koja ti je bliska po tradiciji, religiji, jeziku... I ne pokušavaj da podmećeš mešanje baba i žaba.

Ne, nije beda. Ogromno tržište, velike kompanije, vema su uspešni. A ovi ne beže od bede, već od rata. Znači, izvboli na porvu teritoriju bez sukoba, koja ti je bliska po tradiciji, religiji, jeziku... I ne pokušavaj da podmećeš mešanje baba i žaba.
Ja sam prosao Tursku AUTOMOBILOM od Istambula do Iskenderona (2.000km)....Cim izadjes iz Ankare upadnes u srednji vek i bedu....A pljackasi iza svake krivine na putu...Zakon - ne postoji!

Odgovorni su i oni koji su doveli do ovakvog sistema.
Slazem se u potpunosti!
Zasto bogati Zapad ne moze da plati obnovu razrusenih ekonomija?
Bilo bi im super, kao Amerima u Japanu..mi ulazemo u obnovu, vi glasate za nas...kao i u Zapadnoj Njemackoj...u cemu je problem, sta ja to ne vidim dobro u modernom odnosu snaga?

Slazem se u potpunosti!
Zasto bogati Zapad ne moze da plati obnovu razrusenih ekonomija?
Bilo bi im super, kao Amerima u Japanu..mi ulazemo u obnovu, vi glasate za nas...kao i u Zapadnoj Njemackoj...u cemu je problem, sta ja to ne vidim dobro u modernom odnosu snaga?
Pa ratna steta je odavno isplacena.....

Back