Beograd je smrt za dzep svakog vozaca - auta trose i do 50% vise nego sto treba

@darko
Samo da dodam i 1.4 TDI kao potencijalnu strahotu od motora iz njihove grupacije (nema neke velike veze sa temom al ajde)

moj burazer kaze da je to najaci motor, trosio mu 3,6 l kada je isao za grcku pretovaren, samo neznam kako! Znam kada vozim iza njega skoro non stop pusi, uzeli su ganovog platili nesmem da kazem koliko jer mislim da laze!
3.0 je odlican u odnosu na 2,5......

auto putem? meni je x 5 trosio preko 9 na otvorenom!
Možda je to onaj stariji model. Doduše, ovaj je čipovan pa ne znam koliko ga to rasterećuje od standardnih

Gradska vožnja. Ja sam malo 'tromiji' vozač pa meni troši 9.8-10L ako bih normalno vozio 10.5, a ako se žustrije vozi 11.5. Kada je zima ide do 12.
80km/h - 7.5L, 120km/h - 8.5

Punto 1.2 trosi 8l plina u Bg, tako mi rece brat od tetke, koji svakog dana putuje od Borce do Cukarice na posao. Isto toliko trosi i Ford Focus 1.8 tdci, samo sto trosi dizel. Ono, jeste da bolje ide, ali ako se gleda sa strane finansija, Punto je mnogo ekonomicniji.

Ma brate svi mi (citaj i ja) koji vozimo fijata znamo da li tu ima ekonomicnosti...malo malo pa nesto crkne, te kvar ovaj te onaj..a delovi uopste nisu jeftini...btw ja vozim fiat bravo 1.6 16V na plin... trosi oko 10-11l plina po gradu

Back