Beograd ima registrovanih 5000 beskućnika...

ne postoji normalna drzava. Ta bi onda bila socijalisticka, sto jenki nikada nece dozvoliti.
Pogledaj samo da su sve socijalisticke zemlje pod sankcijama amerike........venecuela, kuba, sev. koreja, iran, bolivija, kina................
Pa? Ni rimsko carstvo nije htelo da se raspadne, pa je prvo otkačilo istočno carstvo....Sad su. promovisali Bajdena u Nerona, predstavnik debilnog carstva...

Najveći dio beskućnika su to postali svojim odlukama i izborima. Naravno to ne znači da treba mirno gledati kako se neko smrzava na ulici.
Ja vam kazem da cackate mecku , i to ne sitnu , znaci uopste nije u pitanju humanizam....ako hoces primi ga ti u svoju kucu....
Tako se nekad resavalo ...

To je mnogo slozeniji problem licemerja koje mora da se brani ...u svakom pa i srpskom drustvu..

Neverovatno je koliko je ljudima to znacajno da postoje beskucnici....suprotno od onog sto mislite...
Da bi im bilo drago da ne bude niko beskucnik...no no ...nije ta prica uopste...

Evo ja cu preuzeti na sebe obavezu , ali da vidite koliko ce ljudi biti spremno da ucestvuje i participira ili da finansijski pomogne takvo humanitarno udruzenje...
Bicu surovo javan i transparentan, znaci JIT metoda, znaci just in time, bukvalno u 1h vremena sta se desava da ne bi bilo latency time...

Cisto da vidite pozadinu i vas samih i drustva...

Ja vam kazem da cackate mecku , i to ne sitnu , znaci uopste nije u pitanju humanizam....ako hoces primi ga ti u svoju kucu....

To je mnogo slozeniji problem licemerja koje mora da se brani ...u svakom pa i srpskom drustvu..

Neverovatno je koliko je ljudima to znacajno da postoje beskucnici....suprotno od onog sto mislite...
Da bi im bilo drago da ne bude niko beskucnik...no no ...nije ta prica uopste...

Evo ja cu preuzeti na sebe obavezu , ali da vidite koliko ce ljudi biti spremno da ucestvuje i participira ili da finansijski pomogne takvo humanitarno udruzenje...
Bicu surovo javan i transparentan, znaci JIT metoda, znaci just in time, bukvalno u 1h vremena sta se desava da ne bi bilo latency time...

Zato što nemaš pojma gde živiš....sa dobrom kampanjom za dva meseca ne bi bilo beskućnika odgovorno tvrdim...Mnogo veći problem su porodice bez prihoda jer ne možeš da aktiviraš socijalne ustanove zbog ljudi koji tamo rade...

Ko je čačka? I izvini zašto bi ja trebalo da brinem o osobi koja sebe dovede u stanje beskućništva?

Uzmimo da cigani zadovoljavaju ovu tvoju zamisao , oni naprave njima dobar sator od kartona , dasaka i.....
I onda mora da se rusi.....

A neki se odluce da rizikuju, ali koliko je to daleko daleko....npr u BG nije dovoljno daleko cak ni iza Grocke...sipak ti mozes da vidis livadu i strnjiku i da tu lepo sklepas kutijicu od drveta i da kazes da si beskucnik i oni ce da kazu , evo ti smestaj u sobi , i obrok...

Neki su bolesni , ali bi pod nekim uslovima mogi da se stabilizuju , drugi su bez kvalifikacija, a to skoro da znaci i sigurno bez posla, a treci su alkosi , oni ce brzo....i vec je kasno za njih....treba stici pre..

Mene prosto sramota da kazem sta bih ja radio....jer cu ispasti smesan, jadan, naivan, lud glup, a nije tako , nego cu ispasti ....a ja da se objasnjavam zasto to nije tako , pa nije dzabe stanje ovakvo kakvo je, nego zato sto su ljudi takvog uma kakvog su..

Gledam strnjiku neku ima neki lokalni put kojim sam jednom isao peske jer sam mislio da je izmedju kaludjerice i lestana blizu , a bio u vojsci jedno vreme u lestanima...ar 2300e...ili mi se pricinilo...ja se nadam da mozda moze i za 1600e, ali ti je minimum parcele 4 ara po zakonu...
Živim u šumi, u kolibi, zato i kažem.

Back