Imam tu u zgradi par tih baba devojaka koje su prebacile tridesetu i godine su ih bas onako nacele.Fasadiraju se sprajcuju visetje sise i guzove al ne vredi dzaba sve to ne moze se sakriti ono sto zene tako podlo unistava i gricka kao rdja stojadina.

Dzaba im one silne farbe i antikorozivne zastite solarijumi masaze ne vredi korozija se uvek iznova pojavi jer je los materijal u pitanju koji ne trpoi godine.Fantazirale su kojesta dok su bile mlade ali su redom ispushile kad su prebacile tri banke kriterijumi su im opali ali chabar jer i dalje nema ni princa i njegovog konja belog ni bajke ni dvorca niceg nema osim surove realnosti zivota da su omatorile i da ih niko netje.Zajedljivo skrgucu zubima na klinke koje im maznjavaju njihove zamisljene prilike i frajere koje su one umislile da pokupe.
Bio sam zabezeknut sa pitanjem jedne od njih kad me je onako iz cista mira na jednoj proslavi dok sam bio odvaljen od alkohola pitala da li bih je ozenio.Odgovorio sam joj najdirektnije da je ne bih ozenio nikada a na pitanje zasto dao sam joj tri nokaut razloga.Prvo sto je busna , drugo sto je matora a trece sto je bez kesha na sta se doticna tako razbesnila da je dobila napada papagajitisa.

i ponavljala je kao sumanuta da sam djubre sovinisticko i snob.

Odhebao sam je na keca i dao joj sut u dope i lansirao je iz stana.