Beograd - groblje za muskarce i raj za udovice

Ништа мање није ни мушкараца коју су пребацили 30-е и 40-е а да немају намеру да се жене. Сви би добар ауто, новац на изласке, парфеме, луксуз.. а године лете само тако. Материјализам и хедонизам које нам сервира данашње друштво погубно је за наталитет и будућност српског рода.

Imam tu u zgradi par tih baba devojaka koje su prebacile tridesetu i godine su ih bas onako nacele.Fasadiraju se sprajcuju visetje sise i guzove al ne vredi dzaba sve to ne moze se sakriti ono sto zene tako podlo unistava i gricka kao rdja stojadina.:hahaha:Dzaba im one silne farbe i antikorozivne zastite solarijumi masaze ne vredi korozija se uvek iznova pojavi jer je los materijal u pitanju koji ne trpoi godine.Fantazirale su kojesta dok su bile mlade ali su redom ispushile kad su prebacile tri banke kriterijumi su im opali ali chabar jer i dalje nema ni princa i njegovog konja belog ni bajke ni dvorca niceg nema osim surove realnosti zivota da su omatorile i da ih niko netje.Zajedljivo skrgucu zubima na klinke koje im maznjavaju njihove zamisljene prilike i frajere koje su one umislile da pokupe.
Bio sam zabezeknut sa pitanjem jedne od njih kad me je onako iz cista mira na jednoj proslavi dok sam bio odvaljen od alkohola pitala da li bih je ozenio.Odgovorio sam joj najdirektnije da je ne bih ozenio nikada a na pitanje zasto dao sam joj tri nokaut razloga.Prvo sto je busna , drugo sto je matora a trece sto je bez kesha na sta se doticna tako razbesnila da je dobila napada papagajitisa.:hahaha: i ponavljala je kao sumanuta da sam djubre sovinisticko i snob.:hahaha:
Odhebao sam je na keca i dao joj sut u dope i lansirao je iz stana.

vala ,evo moj burazer bio kod neke drugarice napunila 30 banki a neudata, on malo mladji , tu se znaju iz komsiluka ,on naleteo na njenu kevu i ona ga zvala na njen rodjendan jer ga gotivi -zamisli :eek: , i on ajde reko doci ce a mozda je i iztaslaci uzgred da joj se nacestita , i dosao i seca se da je bila sitnija al imala velike sise , nema od sisa nista -nije ostalo nista!!!!!
kaze da je sve vreme zabezeknuto gledao dje su nestale i splasle i vec vise do pupka izduvane , katastrofa ... totalno se ubedacio i razocarao a i rodjos je bio truba sa nekim udatim drugaricama .:sad2:
znas kako kazu kod zena grudi brze stare 20% od ostatka tela , tako da zena od 30 ima sise ko od 40 god!!!!!!!:think:

Ништа мање није ни мушкараца коју су пребацили 30-е и 40-е а да немају намеру да се жене. Сви би добар ауто, новац на изласке, парфеме, луксуз.. а године лете само тако. Материјализам и хедонизам које нам сервира данашње друштво погубно је за наталитет и будућност српског рода.

Cela Evropa se davi u tome, ne samo Srbija. Koliko sam ja upućen (a možda i grešim) nema Evropske zemlje koja ima natalitet. Zato arapi i afrikanci bujaju. Jer, što je teža situacija ljudi se okreću pravljenju dece i tome kao jedinoj vrednosti. To je kao kad je čovek bolestan ima jednu želju, čim ozdravi ima ih 1000. I to je normalno.

Medicinskim jezikom receno, muskarci krace zive zato sto nisu naviknuti na zensku pricu, a zene jesu.
Ovo ima itekako naucnu osnovu, kad se zna koliko nervoza skracuje zivot...
A zene imaju upola manje nerava dodeljenih sluhu nego muskarci, zato mnoge stvari precuju, a inace imaju volje da cuju , to je legendarno poznato...

- - - - - - - - - -

Cela Evropa se davi u tome, ne samo Srbija. Koliko sam ja upućen (a možda i grešim) nema Evropske zemlje koja ima natalitet. Zato arapi i afrikanci bujaju. Jer, što je teža situacija ljudi se okreću pravljenju dece i tome kao jedinoj vrednosti. To je kao kad je čovek bolestan ima jednu želju, čim ozdravi ima ih 1000. I to je normalno.

A ima i toga sto su jedni razocarani zenama a druge boli tuki za njih...obicno ove prizemne, te sto nemaju lovu i navikli su da stalno traze runo a da nista ne nude ili da razmisljaju da nude...

vala ,evo moj burazer bio kod neke drugarice napunila 30 banki a neudata, on malo mladji , tu se znaju iz komsiluka ,on naleteo na njenu kevu i ona ga zvala na njen rodjendan jer ga gotivi -zamisli :eek: , i on ajde reko doci ce a mozda je i iztaslaci uzgred da joj se nacestita , i dosao i seca se da je bila sitnija al imala velike sise , nema od sisa nista -nije ostalo nista!!!!!
kaze da je sve vreme zabezeknuto gledao dje su nestale i splasle i vec vise do pupka izduvane , katastrofa ... totalno se ubedacio i razocarao
А-ха-ха-ха и тако је рођо пао у дугогодишњу депресију што су сисе спласнуле. :rotf:

Izduvale se ko gume na stojadinu.:hahaha:
Realno receno zene se brzo ofucaju i vreme ih unistava bas onako na keca.
Zato ih treba koristiti maksimalno dok su mlade a cim se priblizi dvadeset petoj to treba pedalirati na vreme jer je to isto kao i sa automobilom kad prebaci petu godinu ili predje preko 150.000 km stizu i nevolje.
Zato ja svoje automobile udomim entuzijastima a ja sebi kupim novu makinu da se ne bakcem sa majstorima.
Isto vam je i sa zenama zato ih menjajte na vreme.

Kilometraza se vidi na zeni, narocito ako ne postuje hladjenje izmedju tura.....
Vidim jednu komsinicu, pustila se u promet sa 15 pre otprilike 6 meseci...

Dakle... prvo joj iskoce one silne bubuljice od masnoce od seksa, polnih bolesti ili alergija, sta koju dopadne...
.....zatim se sasusi od silnog seksa i lose ishrane, pretvori se u grancicu...u licu, rukama, nogama, samo sise nabujaju, ali ne obavezno i bu....lja obavezno...
....Kod nekih ode dioptrija u minus....kazu ljudi zbog seksa hoce u minus....nije medicinski provereno ali statistika postoji...
...ako joj prvi grublji, onda zavoli grub seks i onda joj svaki seks nosi samaranje sisa pa ti vidi hoce li vezivno tkivo izdrzati....hoce sipak, sa 26 ima bisage umesto sisa...
Joj muke muskaraca, ne mozes po izgledu da prepoznas godine danasnjih devojaka....to u 24 izgleda ko u 40...

Ali sve jedno .....izgled je jedno zdravlje je drugo....

Muskarci drze tonus, ne preteruju, kao minus im se racuna ako nisu napaljeni pa stalno mogu po tri puta dnevno...glumatanje seks masine...
ali prava nizbrdica pocinje kad krene pricanje i czvonkanje...(pirotsko i vranjansko cz d i z istovremeno)...

Zato se posle napune masnoce i kao tetke podmasne , ne primetis na obucenoj kolika je kilometraza, a kod skinute si vec cekao red, pa da se ne baci....
Taj sindrom da se ne baci je jos i koristan...bolje grob nego desanka sakic....Naravno uz zastitu.....
Kad bi zene umele da miluju i da cute, to bi tek bio bingo...medicinski, jer bioenergija milovanja , bez smrtonosne zenske price, uz prednosti pucanja u meso a ne po zidovima bi produzila zivot bar za par godina muskarcima u BG...

Ovako cujem kod mnogih, bolje desanka samo da ne slusam njihove gluposti....ovo mnogih tumacite kao veliki procenat muskaraca, a ne moje drustvo....znaci ne zenski pristup analitici , gleda sta je interesuje, nego muski pristup, gledas sve oko sebe.....objektivno....

Nije to izbegavanje zena kao kad ste tinejdzer pa se uprpite, joj da li cu biti super ili sta ja znam...da li je poklon smesan ili dobar...
Uostalom znate vi vec, ne moram ja da pricam...

Šta tu ima čudno?Planeta je prenaseljena,resursi na izdisaju a žene hoće da koriste samo svoja prava i traže novac.

One pricaju da je to jedino normalno pravo, prirodno pravo i medije drze i kreiraju modernu psihu i muskih i zenskih, tako da ne znam za ponekog zalutalog pojedinca, ali vecina muskaraca, tj balkanaca je pico pacenicka...Cak i kad imaju po vise od 7 seksualnih cinova nedeljno.

Ali objasni ti glupom balkancu, da ga zena podize a ne razresava i tako mu stalno stvara napetost...
Nesto nalik zenama koje imaju neku od onih manje primetnih polnih bolestina...pa ih stalno svrbucka, a kao nije nista, a bolje posle seksa, a i tusiranje pomaze, pa su stalno napaljene.
Ako se ne promeni klasa sekreta, ili ako neka povrsna analiza ne da rezultat, ima da traje to svrbuckanje ihaha..

Back