BEOGRAD: Devojka se predozirala u Krunskoj?

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Telo mrtve devojke N. K. (35) pronađeno je jutros oko 7 sati u Krunskoj ulici, u blizini broja 86. Nesrećna devojka se najverovatnije predozirala narkoticima.

Stanari zgrade pronašli su telo rano jutros. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, a devojka je bila mrtva najmanje 4 sata. Kako su na ruci bili vidljivi tragovi igle, pretpostavlja da se devojka predozirala prilikom konzumiranja narkotika, a da ju je neko tu doneo i ostavio.

Telo je odneto na Sudsku medicinu, gde će na obdukciji biti utvrđen uzrok smrti.

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/408238-najnovija-vest-devojka-se-predozirala-u-krunskoj

Preventivno treba deci puštati snimke iz Crne reke da deca vide kako se lopataju narkomani i objasniti im da ih to čeka ako se budu drogirali.
Otac Branislav je mogao da je spasi, ali se banda ostrvila na njega.

Blizu Krunske?
Da nije zbog zalosti za BoTom?:per::per:
Mozda ce vam izgledati mracno, ali ja koliko god se trudio ne mogu zaliti te nerkomane.......

Nešto sam i ja pomislio da joj nisu ovi iz DS uvaljali neku lošu drogu. :think: E dok je Šone dilovao to je bilo vreme. Jes da je krao na gramaži (0,87), ali je bar kvalitet bio pravi ;)

Poslednja izmena:
Telo mrtve devojke N. K. (35) pronađeno je jutros oko 7 sati u Krunskoj ulici, u blizini broja 86. Nesrećna devojka se najverovatnije predozirala narkoticima.

Stanari zgrade pronašli su telo rano jutros. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt, a devojka je bila mrtva najmanje 4 sata. Kako su na ruci bili vidljivi tragovi igle, pretpostavlja da se devojka predozirala prilikom konzumiranja narkotika, a da ju je neko tu doneo i ostavio.

Telo je odneto na Sudsku medicinu, gde će na obdukciji biti utvrđen uzrok smrti.

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/408238-najnovija-vest-devojka-se-predozirala-u-krunskoj

Stravicno...al nista cudno, nije prva, a volela bih da je poslednja,uh!

I ti (verovatno) konzumiraš drogu/droge, licemeru...
Gotovo da ne postoji čovek na planeti koji ne konzumira jednu ili više droga.

Licemeru?
Ja sam 27 godina bio pusac, pa vise nisam.
Kafu nikada pio nisam, caj pijem redovno.
Svakodnevno se drogiram ljubavlju i uzivanjem u zivotu sa mojim klincima.
Sto se toga tice TEZAK sam narkoman, i ne nameravam da se od toga lecim..

Sve u zivotu je stvar navike, zelje, htenja ali pre svega zrelosti....
Ko voli izlaz u drugi," lepsi svet" , i trazi ga uz pomoc hemije, i zasluzuje da zavrsi kako je zavrsio.
Zivot je ionako za njih bio samo trenutak izmedju dva sna.

Misli kako hoces ali mi uistinu nikada ne moze biti zao takvih.
Zao mi je onih koji pored takvih polako i natenane umiru, u najstrasnijim mukama, sve misleci kako mogu da im pomognu.

Poslednja izmena:
Licemeru?
Ja sam 27 godina bio pusac, pa vise nisam.
Kafu nikada pio nisam, caj pijem redovno.
Svakodnevno se drogiram ljubavlju i uzivanjem u zivotu sa mojim klincima.
Sto se toga tice TEZAK sam narkoman, i ne nameravam da se od toga lecim..

Sve u zivotu je stvar navike, zelje, htenja ali pre svega zrelosti....
Ko voli izlaz u drugi," lepsi svet" , i trazi ga uz pomoc hemije, i zasluzuje da zavrsi kako je zavrsio.
Zivot je ionako za njih bio samo trenutak izmedju dva sna.

Misli kako hoces ali mi uistinu nikada ne moze biti zao takvih.
Zao mi je onih koji pored takvih polako i natenane umiru, u najstrasnijim mukama, sve misleci kako mogu da im pomognu.
pusenje je tipican vid drogiranja... lol
Neeeeeeeee.

Alkohol je alkohol,droga je droga:mrgreen:

alkohol= droga. Samo je razlika sta je ko rekao, a to sta je ko rekao je samo neciji korporativni interesi...

Back