- Poruka
- 976
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, i to je tako dosadno
a bila sam kul lik![]()
...nemoj recci da bi opet na stranputicu ???![]()
Hahaha krema od slinavih puževa..
Odjednom smo počeli da se otvaramo za čudotvorna dejstva nekih supstanci, nekad je bilo normalno da namažeš Pavlovićku na lice i ruke na dupe i svuda
i to je hranilo kožu ništa nam nije falilo a sad odjednom neke egzotične biljke imaju dejstvo od koga si sav lep ko umiven...
nije nego
Zato sto u toj kremi ima puno nafte, a jeftinog kanabisa jedva za lek...
Ne bacaj pare na tu kremu, efektvnije je da krishom pushish...![]()
ne moraš da čekaš kremu uopštePosle onog kvinsinog linka o spermi ja cekam kremu od sperme
Pa kad mogu puzeve i gowna kanarinca sperma je tu jos i najplemenitijg sadrzaja![]()
Rekla bih da postoji više vrsta konoplje, a eto kod nas svi imaju asocijacije na marihuanu.
Edukovati stanovništvo koje se pali na rasta simbole gde god ih vidi.
Uzgred, nisam pobornik toga da je legalizuje marijuana, a ove kreme kao i mnoga ulja i slični proizvodi su od druge vrste konoplje, mada najbolje će se prodati kada narod utripuje da je sve jedna jedina vrsta za koju znaju.
- - - - - - - - - -
Žene kada bi pročitale neki blog gde piše da je kravlja balega lekovita, sigurno bi i to trackale na lice, u pauzi dok konzumiraju čia bobice sa čajem od đumbira i piju onu vodu gde je nana, đumbir i limun...Može malo zeolita, a nisu loše ni sluzi od puža![]()
Žal za mladost, moj Mitke...
Oduvek su žene pokušavale (i uvek gubile) pa u tom kontekstu maćeha iz Snežane dodje prilično realan lik.
Nisam imala priliku da vidim kanabis ali jesam prisustvovala pomami kupovine kremica od placente ovaca! Okoloocne, dnevne, noćne, cela placenta, deo placente...mešano...nisam ni teglicu mogla pipnuti
Da li bih probala...ne...svesna sam da ni Dorijanu Greju nije pomoglo zaustavljanje vremena pa sto bih ja bila drugačija...
ne moraš da čekaš kremu uopšte
kad je budu preradili u laboratoriji i napravili kremu od nje sigurno će imati manje hranljivih tvari nego da je direktno iz česmice stigla
isto kao i sa kanabisom.
Ja bi ih zamolila da ga ne prerađuju
sve će da pokvare
au šta se sve maže na lice