gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
jel neko cuo za njih?
nesto mi je drug spominjao a neznam kakvi su
jel sviraju negde? kakvi su?
nesto mi je drug spominjao a neznam kakvi su
jel sviraju negde? kakvi su?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: I bre. . . Pa ima li neki NS bend a da ti ne znas koje su clanovi godiste?storm cloud:Prosek godina - 18-19 ('86.)
Svirali su u Tremi jedno vreme.
Sviraju neki rok, valjda.
nebrini nisam u njihovom bendu.DOKONI UM:Odličan marketing.![]()
Bend sam otvori temu pod svojim nazivom.
Onda mi kao pričamo o njima, jesu dobri, nisu dobri, gde sviraju...
I onaj ko nikad nija čuo za njih...čuje.
8)
da kakav im je marketing mozes ih pohapsiti odma.storm cloud:MOKAR LEBAC ipak imaju najbolji marketing.![]()
Bas me zanima ko ti je izvor. . .storm cloud:Šta da ti kažem - dobro sam obaveštena. :wink:
:wink:. . .:Bas me zanima ko ti je izvor. . .storm cloud:Šta da ti kažem - dobro sam obaveštena. :wink:![]()
eee to ce za tebe zauvek ostati misterija.Colonel:Cao svima, ja sam frontmen Autostopera. Neko mi rece da ima forum u vezi nas kad pazi stvarno. Hvala vam na svim odgovorima. Zaista nisam znao za ovo i nije nikakva reklama....ali me zivo interesuje odakle je ktulu cuo za nas?
Vidim da ima i nekih koji nas poznaju licno...lepo
daaaaaaa.....sigurno.....Colonel:Cao svima, ja sam frontmen Autostopera. Neko mi rece da ima forum u vezi nas kad pazi stvarno. Hvala vam na svim odgovorima. Zaista nisam znao za ovo i nije nikakva reklama....ali me zivo interesuje odakle je ktulu cuo za nas?
Vidim da ima i nekih koji nas poznaju licno...lepo
nikad cuo za te dojmekokos i slaptrap.petite_brebis:autostoperi?!?! :shock: i naziv im je uzasan... rokic... jaoj..
slusala sam ih slucajno u tremi sad skoro i jedva sam docekala da izadjemo napolje... meni licno, se ne dopadaju!
novosadski najbolji bend je definitivno doymekokosh! a ni slaptrap nije los... gitarista im je jedan zanimljivi debil!![]()
da, njihov...KTULU:nikad cuo za te dojmekokos i slaptrap.
ciji je gitarista debil? slaptrapov?
Hehe priznaj da se palis na njega.petite_brebis:da, njihov...KTULU:nikad cuo za te dojmekokos i slaptrap.
P.S malo sam se grubo izrazila...ops: decko je samo lud! otkacen u potpunosti. kompletan idioT!
jeste da ja volim te "cudne"Pera_Zdera:Hehe priznaj da se palis na njega.petite_brebis:da, njihov...KTULU:nikad cuo za te dojmekokos i slaptrap.
P.S malo sam se grubo izrazila...ops: decko je samo lud! otkacen u potpunosti. kompletan idioT!
![]()
palis palispetite_brebis:jeste da ja volim te "cudne"Pera_Zdera:Hehe priznaj da se palis na njega.petite_brebis:da, njihov...KTULU:nikad cuo za te dojmekokos i slaptrap.
![]()
ops: , ali ovaj je isuvise CUDAN (u pravom smislu te reci). tako da moram da te razocaram, ali NE, ne palim se na njega!