Белоруски амбасадор у Србији збуњен: Ми вама „мигове“, ви нама забрану

Poruka
27.467
BY.jpg

Званични Минск је са неразумевањем примио придруживање Србије забрани летова белоруских авиокомпанија у ваздушном простору ЕУ и других држава, саопштио је за Риа новости амбасадор Белорусије у Србији, Северној Македонији и Црној Гори Валериј Бриљов.
"У Белорусији смо са неразумевањем примили одлуку Србије да се придружи рестриктивним мерама према нашој држави. Она није у складу ни са нашим високим нивоом међудржавног дијалога, нити са међувладиним споразумом о ваздушном саобраћају. Надамо се да ће ова одлука бити преиспитана», изјавио је амбасадор.
Према његовим речима, Белорусију и Србију повезују традиционално пријатељске везе, и белоруска страна жели да их и даље јача.
"Сигуран сам да потенцијал наших односа није ни изблиза исцрпљен", нагласио је амбасадор.
Одлука о забрани летова у ваздушном простору Србије десила се истог месеца када је Белорусија поклонила Србији четири ловца МиГ-29 и обавила са њом и Русијом војне вежбе у Русији.
"Деветог јуна, на војном аеродрому "Батајница" одржана је церемонија примопредаје српском ваздухопловству четири авиона "МиГ-29" који су прошли капитални ремонт и модернизацију у белоруским предузећима. Свечаном догађају је присуствовало руководство војног ресора Србије. Штавише, у Краснодарском крају, са српским и руским војницима је од 16. до 18. јуна успешно одржана активна фаза војних вежби "Словенско братство 2021". Све указује да је перспектива сарадње у тој области прилично широка", закључио је Бриљов.
Шеф европске дипломатије Жозеп Борељ саопштио је раније да су се Србија, Северна Македонија, Црна Гора и Албанија придружиле одлуци ЕУ о забрани белоруским авиокомпанијама да лете ваздушним простором ЕУ и користе њихове аеродроме.

https://rs.sputniknews.com/evropa/2...ador-u-srbiji-mi-vama-migove-vi-nama-zabranu/

Poslednja izmena od moderatora:
Apsolutna glupost aktuelne vlasti, kao da će ih EU primiti (njih možda i hoće ali Srbiju nikad neće). Ovaj potez je u rangu Đinđićevog, kada je u razgovoru sa Putinom rekao da i u Moskvi kao i u BG vlada mafija...gluposti naših političara je za jednu opsežnu knjigu lapsusa i gluposti.

Apsolutna glupost aktuelne vlasti, kao da će ih EU primiti (njih možda i hoće ali Srbiju nikad neće). Ovaj potez je u rangu Đinđićevog, kada je u razgovoru sa Putinom rekao da i u Moskvi kao i u BG vlada mafija...gluposti naših političara je za jednu opsežnu knjigu lapsusa i gluposti.
Да! Као када је "ВизиЈонаров" ментор Герхард Шредер, једини који му је био наклоњен,
у лице рекао: "ЗАБОРАВИТЕ ЕВРОПУ!"

Sramota Srbije! Bjelorusi su im poklonili rabljene MiG-ove 29, pa neka su i za staro željezo, a srpska vlast im u znak zahvalnosti daje sankcije. Nekultura! :ljutko:
ЧИБЕ! МИГ-ови су беспрекорни и недосањани сан Домољупчади, а о некултури...... ?
Зар осим Арнаута има већих и некултурнијих примитиваца од вас Домољупчади? z:lol:
СТОКА!
20201028191010_337643.jpg

ЧИБЕ! МИГ-ови су беспрекорни и недосањани сан Домољупчади, а о некултури...... ?
Зар осим Арнаута има већих и некултурнијих примитиваца од вас Домољупчади? z:lol:
СТОКА!
20201028191010_337643.jpg
Imam 10-tak kutija selotejpa. Mogu vam ih pokloniti da vam drže te avione na okupu. :mrgreen:

Да! Као када је "ВизиЈонаров" ментор Герхард Шредер, једини који му је био наклоњен,
у лице рекао: "ЗАБОРАВИТЕ ЕВРОПУ!"
Ja zato i kažem da vlast možda i uđe u EU ali mi kao država nećemo nikada. Svi su oni marionete.

У српској власти је шизофренија заразна болест.

Израел призна Косово, а ми их награђујемо прихватањем обавезе да пребацимо амбасаду у Јерусалим.

Белорусија нам донира авионе, а ми у истом месецу се придружујемо ЕУ у санкцијама против ње.

Нити има здравог разума, нити морала нити политичке вештине.

Ми смо доказ да је шизофреније заразна болест.

Израел призна Косово, а ми их награђујемо прихватањем обавезе да пребацимо амбасаду у Јерусалим.
Белорусија нам донира авионе, а ми у истом месецу се придружујемо ЕУ у санкцијама против ње.

НИЈЕ! У сваком народу, а на свим меридијанима, се рађа неки промил ДЕФЕКТНИХ!
И да не елаборирам.... ОВИ КОЈИ СУ ДОНЕЛИ ТАКВУ ОДЛУКУ су АПСОЛУТНИ ДЕГЕНЕРИЦИ!

„Мигови 29” из Белорусије стигли у Србију​

677z381_mig-29.jpg

(Фото Министарство одбране)
„Мигови-29” које Белорусија донира Војсци Србије, управо су допремљени на батајнички аеродром, сазнаје Спутњик.
Извори Спутњика, наводе да је реч о два ловца „миг 29”, који су допремљени авионом Ан-124 „Руслан”.
Белорусија је поклонила Србији четири „мига 29”, једноседа.
„Мигови 29” које је Белорусија поклонила Србији ремонтовани су у белоруском 558. Ваздухопловном заводу у граду Барановичи.
Како је најављено, Белоруси су четири „двадесетдеветке” ремонтом довели на технички ниво 9.13, што одговара авионима овог типа који су већ у Србији.
Претходно је и Русија донирала Србији шест ловачких авиона „миг 29”.
https://www.politika.rs/scc/clanak/477256/Migovi-29-iz-Belorusije-stigli-u-Srbiju

Belorusija ne razume odluku Srbije: „Mi vama migove, vi nama zabranu“??!?!?!​

Ne razume odluku Srbije: „Mi vama migove, vi nama zabranu“
Foto: SDASM Archives - Flickr Commons

Podeli
Zvanični Minsk je sa nerazumevanjem primio pridruživanje Srbije zabrani letova beloruskih aviokompanija u vazdušnom prostoru EU i drugih država, saopštio je za Ria novosti ambasador Belorusije u Srbiji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori Valerij Briljov.
„U Belorusiji smo sa nerazumevanjem primili odluku Srbije da se pridruži restriktivnim merama prema našoj državi. Ona nije u skladu ni sa našim visokim nivoom međudržavnog dijaloga, niti sa međuvladinim sporazumom o vazdušnom saobraćaju. Nadamo se da će ova odluka biti preispitana», izjavio je ambasador.
Prema njegovim rečima, Belorusiju i Srbiju povezuju tradicionalno prijateljske veze, i beloruska strana želi da ih i dalje jača.
„Siguran sam da potencijal naših odnosa nije ni izbliza iscrpljen“, naglasio je ambasador.

Slični tekstovi
Spremite se, stiže zahlađenje
Danas najtopliji dan u godini, zahlađenje stiže uskoro
Ekstremne temperature, upaljen meteoalarm za celu Srbiju (foto)
Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji
Biciklisticki dresovi

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj saopštio je ranije da su se Srbija, Severna Makedonija, Crna Gora i Albanija pridružile odluci EU o zabrani beloruskim aviokompanijama da lete vazdušnim prostorom EU i koriste njihove aerodrome.

Odluka o ovim restriktivnim merama EU doneta je 4. juna kao odgovor na prinudno spuštanje putničkog aviona na aerodrom u Minsku i hapšenje dvoje putnika.

https://www.krstarica.com/vesti/pol...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Nikad nize nismo pali....

Nije stvar u shizofreniji, nego nemate iskustva u diplomaciji i vođenju države, a imate i manjak visoko obrazovanih političara na višim pozicijama vlasti. A ako jesu visoko obrazovani, onda su vam fakulteti škart, a ako nije ni to, onda nema tog fakulteta koji od selje belje može napravit čovjeka.

„Мигови 29” из Белорусије стигли у Србију​

677z381_mig-29.jpg

(Фото Министарство одбране)
„Мигови-29” које Белорусија донира Војсци Србије, управо су допремљени на батајнички аеродром, сазнаје Спутњик.
Извори Спутњика, наводе да је реч о два ловца „миг 29”, који су допремљени авионом Ан-124 „Руслан”.
Белорусија је поклонила Србији четири „мига 29”, једноседа.
„Мигови 29” које је Белорусија поклонила Србији ремонтовани су у белоруском 558. Ваздухопловном заводу у граду Барановичи.
Како је најављено, Белоруси су четири „двадесетдеветке” ремонтом довели на технички ниво 9.13, што одговара авионима овог типа који су већ у Србији.
Претходно је и Русија донирала Србији шест ловачких авиона „миг 29”.
https://www.politika.rs/scc/clanak/477256/Migovi-29-iz-Belorusije-stigli-u-Srbiju
Srbija se zahvalila Bjelorusiji sankcijama. Kulturno, nema što. :D

Belorusija ne razume odluku Srbije: „Mi vama migove, vi nama zabranu“??!?!?!​

Ne razume odluku Srbije: „Mi vama migove, vi nama zabranu“
Foto: SDASM Archives - Flickr Commons

Podeli
Zvanični Minsk je sa nerazumevanjem primio pridruživanje Srbije zabrani letova beloruskih aviokompanija u vazdušnom prostoru EU i drugih država, saopštio je za Ria novosti ambasador Belorusije u Srbiji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori Valerij Briljov.
„U Belorusiji smo sa nerazumevanjem primili odluku Srbije da se pridruži restriktivnim merama prema našoj državi. Ona nije u skladu ni sa našim visokim nivoom međudržavnog dijaloga, niti sa međuvladinim sporazumom o vazdušnom saobraćaju. Nadamo se da će ova odluka biti preispitana», izjavio je ambasador.
Prema njegovim rečima, Belorusiju i Srbiju povezuju tradicionalno prijateljske veze, i beloruska strana želi da ih i dalje jača.
„Siguran sam da potencijal naših odnosa nije ni izbliza iscrpljen“, naglasio je ambasador.

Slični tekstovi
Spremite se, stiže zahlađenje
Danas najtopliji dan u godini, zahlađenje stiže uskoro
Ekstremne temperature, upaljen meteoalarm za celu Srbiju (foto)
Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji
Biciklisticki dresovi

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj saopštio je ranije da su se Srbija, Severna Makedonija, Crna Gora i Albanija pridružile odluci EU o zabrani beloruskim aviokompanijama da lete vazdušnim prostorom EU i koriste njihove aerodrome.

Odluka o ovim restriktivnim merama EU doneta je 4. juna kao odgovor na prinudno spuštanje putničkog aviona na aerodrom u Minsku i hapšenje dvoje putnika.

https://www.krstarica.com/vesti/pol...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Nikad nize nismo pali....
Tvoj vucic

Back