Белорусија: Роман Протасевич одржао конференцију за новинаре !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Невероватно ..Роман Протасевич због којег се Запад залаже за сaнкције Белорусији и Северном току 2 је поново проговорио .

Овај пут на конференцији за новинаре на којој су присуствовали и страни медији ..Отворено Протасевич се изјаснио о наводима Зпадних медија да је изложен тортури и мучењу и оценио исте као ЛАЖИ !

Протасевич је навео да је ткз опозиција Белорусије ништа друго него оружје у рукама Запада и да му је невероватно како је он постао предмет обрачуна са руским народом .

Запад користи појединице да би остварио своје циљеве рекао је Протасевич .

Исто тако Роман Протасевич је рекао и да изађе на слободу прети му угроза безбедности првенствено од стране Запада а затим и Укрјаинских радикала .

Свестан да га многи оптужују да је издајник опозиције и да је затвор у Белорусије једино место где се осећа безбедним .

Забринут је за своје родитеље који су у Латвији и позива их да се врате у Белорусију ..

Који преокрет ..невероватно.

Човек изађе и каже истину ко стоји иза ткз опозције Белорусије ..

за то му свака част , не могу да замислим ситуацију да нпр Ђилас или да је ДОС 5 .октобра изашао и рекао ко стоји иза њих .

за то му свака част , не могу да замислим ситуацију да нпр Ђилас или да је ДОС 5 .октобра изашао и рекао ко стоји иза њих .
Ne brine te što je to "priznanje" u stvari iznuđeno Torturom

Podsetimo, jedna od centralnih vrednosti EAU je mučenje sopstvenih građana

Stajao je narod,koji je iz cele Srbije krenuo na Beograd.

Заведен лажима појединица , појединица који су лагали за новац и измишљали бајке о томе како ће Србија да процвета када сруше Милошевића.

Плате које ће бити 1000 пута веће , просперитет..

Говорили су да ће потоци злата да протичу улицама , да ће да беру златне полуге са дрвећа ..само да сруше Милошевића.

Заведен лажима појединица , појединица који су лагали за новац и измишљали бајке о томе како ће Србија да процвета када сруше Милошевића.

Плате које ће бити 1000 пута веће , просперитет..

Говорили су да ће потоци злата да протичу улицама , да ће да беру златне полуге са дрвећа ..само да сруше Милошевића.
Wow, dobra droga, udara

Ne brine te što je to "priznanje" u stvari iznuđeno Torturom

Podsetimo, jedna od centralnih vrednosti EAU je mučenje sopstvenih građana

Искрено ме више забрињава безбедност његових родитеља у Варшави и види се његова забринутост за њих , он их је позвао да се врате у Белорусију .

Оно што сам видела а добро сам одгледала и после конференције за новинаре када је давао интервју , нигде нема назнака мучења , нити изнуде.

Урадио је свети чин ПРИЗНАЊЕ , ПОКАЈАЊЕ И ОПРОСТ!

Nek ga posalju na granicni prelaz, nek ga posalju preko njega
Pa nek onda upale kamere da snime izjavu

Он је сам рекао да би и када би изашао на слободу затражио заштиту државе и да би се плашио за своју безбедност .Знамо да Запад УБИЈА оне који га издају или се окрену против њега.

Протасевич је будала из уверења, а овај други за паре...

Setih se onog vica kada se takmiče američki, britanski i srpski panduri ko će pre da uhvati žirafu. Prvo odu Amerikanci i vraćaju se sa žirafom za sat vremena. Britancima je trebalo pola sata, a srpski odu i vraćaju se za deset minuta sa slonom ulubljenim od batina. Ovi drugi u čudu konstatuju kako to nije žirafa, kad će tek slon "ne bre, ja sam žirafa majke mi"...

Протасевич је будала из уверења, а овај други за паре...

био будала , али исто тако је било и новца .

Ево , не могу да замислим ситуацију да нпр Чеда Јовановић изађе и јавно каже за кога ради или Ђинђави да је то рекао или Драшковић , Ђилас ,Тадић ..Коштуница ..

Протасевич је рекао да је био план да се неко од ткз Белоруске опозције преда Белорусији , након што се Навални вратио у Русију и како је то донело санкције Русији , исто је требало да се уради у Белорусији ..

Наместили га другови ..

Видим само да се искрено покајао и што је био у Азову ..

Озбиљну пометњу је направио , овде се види да је Белоруска служба безбедности озбиљна институција и да чува своју државу од напада .

не би ме изненадило да сами врх ткз Белоруске опозиције ради за КГБ Белорусије.

Видим само да се искрено покајао и што је био у Азову ..

Озбиљну пометњу је направио , овде се види да је Белоруска служба безбедности озбиљна институција и да чува своју државу од напада .

не би ме изненадило да сами врх ткз Белоруске опозиције ради за КГБ Белорусије.
Računaj da će Ludakšenko pasti po otporaškom obrascu

Računaj da će Ludakšenko pasti po otporaškom obrascu

Неће пасти , пала је ткз опозција Белорусије .

Ускоро уједињење и улазак Белорусије у Руску Федерацију

Након свега што је изнео о финансијерима са Запада , организаторима нереда у Белорусији о злочинима АЗОВА у Укрјаини , њему је Белоруски затвор једино сигурно место .Он када би прешао границу био би мртав човек .

Свети чин је ПРИЗНАЊЕ, ПОКАЈАЊЕ И ОПРОСТ ..Да ли ће српски народ икада доживети да се покају одговорни за издају државе и државни удар 5 .Октобра 2000 године.
Ne, čak će 5. oktobar stići u Minsk i Moskvu.

Свети чин је ПРИЗНАЊЕ, ПОКАЈАЊЕ И ОПРОСТ ..Да ли ће српски народ икада доживети да се покају одговорни за издају државе и државни удар 5 .Октобра 2000 године.
0CB3465D-54E7-4349-9850-86913DCB917A.jpeg

Back