M
marlоn
Gost
eremita:А што ти не одеш (заједно са скарфејском) у САД или В.Британију, или било где у ЕУ - КАДА ЈЕ ТАМО ТАКО ДОБРО - него овде тупиш !![]()
nemaju uslov za dobijanje vize

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:А што ти не одеш (заједно са скарфејском) у САД или В.Британију, или било где у ЕУ - КАДА ЈЕ ТАМО ТАКО ДОБРО - него овде тупиш !![]()
marlоn:nemaju uslov za dobijanje vize![]()
Obersturmfuehrer:a ko kaze da necu?
eremita:У сваком случају невероватна ми је та потреба ДА СЕ БУДЕ НЕКО ДРУГИ, тј. да се имитира запад - да се Запад доведе у Србију ? Зар немаш потребу да будеш то што јеси, да будеш другачији - па нисмо Кинези, ЗАШТО СВИ ДА БУДЕМО ЖУТИ ?
Ја управо овде и остајем зато што смо ДРУГАЧИЈИ - одвратно ми је ДА СВИ НА СВЕТУ БУДУ ИСТИ.
Ако неко жели Запад - извол'те, идите тамо, ако неко жели НЕШТО ИЗМЕЂУ, извол'те останите у Србији - ако неко жели Исток, извол'те... зар није лепше да можеш да бираш. Можеш ли да замислиш Србију као ЗАПАД - то би било суморно и монотоно и више нико не би ИМАО ИЗБОРА.- више нико не би имао ГДЕ ДА СЕ ВРАТИ. 8-) 8-) 8-)
eremita:У сваком случају невероватна ми је та потреба ДА СЕ БУДЕ НЕКО ДРУГИ, тј. да се имитира запад - да се Запад доведе у Србију ? Зар немаш потребу да будеш то што јеси, да будеш другачији - па нисмо Кинези, ЗАШТО СВИ ДА БУДЕМО ЖУТИ ?
besniris:.Ali pre svega moramo da vidimo sta realno mi mozemo da uradimo a ne samo da se nadamo kako ce nam zapad pomoci.Treba saradjivati i sa Istokom i sa Zapadom,to je kljuc svakog uspeha.Sad dal nas jedna strana manje zeli to je vec visa sila.
Ставро:Како рече један паметан.
Србија Србима
Лепо._Milanche_:jos kad bi taj pametan to pojasnio...
Ставро:Лепо.
Србија је ДРЖАВА СРБА али и других лојалних грађана, нема аутономије и ЦЕНТЗРАЛИЗАЦИЈА ДРЖАВЕ.
Главни ГРАД ПРИШТИНА, Парламент у ПРИШТИНУ, сва Министарства у Приштину
Па да видиш како се брани СРПСТВО
Децентрализација је могућа у нормалним условима, али када имаш суседе који стално покушавају да узму део твоје државе, мислим да је опасно играти се тога._Milanche_:Ne znam koliko siroko tumacis koncept o centralizovanoj drzavi ali on je u sustini prilicno prevazidjen...
Ovo drugo oko Glavnog grada,parlamenta i ministarstava i Pristine je malo kako bih rekao nerealno.
Pocel od Juna 1999. godine cak ni predsednik ni premijer srbije ne mogu da odu na Kosovo a da pre toga ne dobiju dozvolu tamosnjih vlasti...mislim da je apsolutno ideja neizvodljiva.
Ставро:Децентрализација је могућа у нормалним условима, али када имаш суседе који стално покушавају да узму део твоје државе, мислим да је опасно играти се тога.
А што се тиче Приштине, наравно мислим када се вратимо на КиМ после завршетка преговора.
_Milanche_:Ne postoji pretenzija suseda na teriotorije u Srbiji niti bi EU i USA dozvolilasem ako tu ne racunas Kosovo.
A sta ako na pregovori ne budu tako uspesni pa se ne vratimo?
Заборави човек и Рашку, и РСК и РС које је по уговору о специјалним односима СРБИЈА ДУЖНА ДА БРАНИeremita:Аха, "не постоји претензија" а Косово и Метохија ПРЕДСТАВЉА СВЕГА
15% ТЕРИТОРИЈЕ СРБИЈЕ --------- о Боже, докле ће људи лупати !???